Pasitraukęs iš avarijos vietos, supjaustė savo automobilį

Pasitraukęs iš eismo įvykio vietos, devyniolikmetis Skuodo rajono gyventojas supjaustė savo automobilį ir pardavė į metalo laužo supirktuvę.

Avarija įvyko kovo 17 dienos ryte kelyje Seda-Pašilė-Ylakiai. Devyniolikmetis V G. vairuodamas savo lengvąjį automobilį „BMW“, lenkė ta pačia kryptimi važiavusį maršrutinį autobusą, tačiau, pamatęs iš priekio atvažiuojantį automobilį, grįždamas į savo juostą, automobilio priekiu kliudė autobuso galą.

Autoįvykio metu žmonės nenukentėjo, tik apgadintos abi transporto priemonės.

V.G. iš eismo įvykio vietos pasišalino. Vaikinas aiškino taip pasielgęs, nes išsigando, kad jo vairuojamam automobiliui neatlikta valstybinė techninė apžiūra.

Vaikinas teisme teigė automobilį pas pažįstamą supjaustęs ir pardavęs į metalo laužo supirktuvę. Tiesa, prieš tai nufotografavo jo sugadinimus ir išardymo procesą mobiliuoju telefonu. Nuotraukos buvo pridėtos prie administracinio teisės pažeidimo bylos kaip teisės pažeidimo įrodymai.

V.G. už kelių eismo taisyklių pažeidimą, nulėmusį kitiems asmenims priklausančios transporto priemonės sugadinimą,bei už pasitraukimą iš eismo įvykio Skuodo rajono apylinkės teismas paskyrė 3 000 litų baudą bei teisės vairuoti transporto priemones atėmimą trejiems metams.


Šiame straipsnyje: avarijabauda

NAUJAUSI KOMENTARAI

teisybė

teisybė portretas
Oho kaip griežtai su paprastu žmogeliu, o kaip ten su seimo nariais, kurie padaro avarijas, pabėga, atsigula suvaidinę į ligoninę ir jiems nieko. Ką norėt čia LIETUVA.

John

John  portretas
jo kaskokie nesamoningi istatymai lietuvoje, paprastam zmogui jie taikomi , o visoms lietuvos galvoms , seimo nariams istatimu nera,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių