Padažnėjus avarijų „Via Baltica“ kelyje stiprinama kontrolė

Pastaruoju metu padažnėjus skaudžių eismo įvykių skaičius kelyje „Via Baltica“, policija pranešė kitą savaitę pradėsianti mėnesį truksiančią akciją, per kurią bus maksimaliai sustiprinta kontrolė.

„Šios akcijos metu eismo saugumas bus užtikrinamas pasitelkus maksimalias kelių policijos pareigūnų pajėgas. Bus vykdomos tikslinės, iš anksto suplanuotos priemonės, kurių metu Kelių eismo taisyklių pažeidimams išaiškinti policijos pareigūnams bus leidžiama neribotą laiką naudotis visomis būtinomis techninėmis priemonėmis“, – pranešė Policijos departamentas.

Šiais metais, iki rugsėjo 5 dienos, kelyje „Via Baltica“ iš viso įvyko 217 eismo įvykių, iš kurių 39-iuose nukentėjo žmonės. Jų metu žuvo 15 ir buvo sužeistas 51 žmogus.

Šiais keliais vyksta gana nemažas tranzitinis eismas, ypatingai keliuose Kaunas-Marijampolė-Suvalkai ir Panevėžys-Pasvalys-Ryga, todėl ir eismo intensyvumas yra pakankamai didelis. Pagrindinės šių eismo įvykių priežastys - transporto priemonių lenkimas, neįsitikinus, kad tai yra saugu, nuvažiavimas nuo kelio, išvažiavimas į priešpriešinę eismo juostą, leistino greičio viršijimas.

Akcija vyks nuo rugsėjo 17 iki spalio 17 dienos.


Šiame straipsnyje: Via Balticaavarijapolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

keliu projektavimas

keliu projektavimas portretas
cia reikia ne stiprinti , bet naujai perprojektuoti. jeigu asilai nesigaudo , tai niekas nekaltas

Gedas

Gedas portretas
Nu blyn kas do issigimeliai, kelia reikia platint, o ne kisenes litais pildyt per pseudo akcijas.

j

j portretas
Tai kad gerbiami pareigūnai mėgsta gaudyti greičio pažeidėjus įkalnėje prie Nemuno. Susistabdo krautą furą įkalnėj ... . Čia klausimas ką reiktų kontroliuoti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių