Oslo gatvėje Vilniuje žiauriai sutraiškytas žmogus (papildyta)

Sekmadienio vakarą apie 20.50 val. sostinės policija gavo pranešimą, kad Oslo gatvėje žmogų pervažiavo automobilis.

Spėjama, kad važiuojamoje dalyje gulintį vyrą pervažiavo net 5 automobiliai. Lengvųjų automobilių partrenktą žmogų sutraiškė maršrutinis autobusas.

Atvykę į nelaimės vietą policijos pareigūnai rado tik vieną lengvąjį automobilį BMW ir maršrutinį autobusą.

BMW vairuotojas sakė, kad už partrenkto žmogaus buvo sustoję trys lengvieji automobiliai. Jų vairuotojai, apžiūrėję savo transporto priemones, nuvažiavo.

Atskubėję medikai nustatė, kad vyras mirė. Žmogaus kūnas žiauriai sutraiškytas.

BMW vairuotojas sakė per vėlai pamatęs ant kelio gulintį žmogų. Jaunuolis stabdė, bandė kūną apvažiuoti, tačiau vis tiek jį užkabino.

„Tikriausiai pervažiavau jam ranką arba koją, nes nukrito valstybinis numeris“, – sakė susijaudinęs vairuotojas.

BMW vairuotojas matė, kaip gulintį vyriškį bandė apvažiuoti ir iš paskos važiuojantis autobusas. Tačiau žmogus papuolė po autobuso ratais. Anot jaunuolio, autobusas kūną tempė apie 10-20 metrų.

„Bandžiau išsukti, tačiau vyrą tikriausiai kliudžiau“, – policijai sakė 23 maršruto autobuso vairuotojas. „Nemačiau, kur papuolė kūnas, tik pajutau, kad kažką pervažiavau“, – sakė autobuso vairuotojas

Sprendžiant iš kraujo pėdsakų, vyras papuolė po priekiniu ir galiniu dešinės pusės autobuso ratais. Žuvusiajam apie 50-60 metų.

Oslo gatvė, kaip ir daugelis Vilniaus gatvių, neapšviesta. Čia dažnai įvyksta skaudžių nelaimių: po automobilių ratais patenka žmonės, einantys ne per pėsčiųjų tiltą, o judria gatve.


Šiame straipsnyje: avarijapervažiavopartrenkė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių