Nustatyta Alytaus rajone žuvusios merginos tapatybė (papildyta)

Per avariją Alytaus rajone vėlų pirmadienio vakarą žuvo ne paauglė, kaip manyta anksčiau, bet suaugusi jauna moteris. Policija pranešė, kad nustatė žuvusiosios asmenybę - tai Lazdijų rajono, Šlavantų seniūnijoje, Babrų kaime gyvenusi 22-ejų J.S.

Sekmadienį nepranešusi namiškiams. J.S. išvyko nežinoma kryptimi, tad giminaičiai negali paaiškinti, kokiu tikslu ir kaip mergina atsidūrė vietovėje, kur žuvo.

Prieš savaitę būdama neblaivi elgėsi panašiai, buvo pastebėta vaikščiojanti kelio viduriu.

Policija išsiaiškino, kad ir rugpjūčio 22-osios naktį mergina ėjo važiuojamąją dalimi – kelio viduriu.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Simona Ludavičiūtė sakė, kad pirmadienio vakarą policijai pranešta, kad jauna moteris tamsiu paros metu eina kelio Alytus-Seirijai-Lazdijai viduriu. Į įvykio vietą, kur pavojingai elgėsi pėsčioji, buvo išsiųsti patruliai. Tačiau jie išgelbėti moters nebegalėjo - ji jau buvo partrenkta automobilio. Mergina žuvo iš karto.

Tiriamos įvairios nelaimės priežastys. Apie 23.20 val. keliu Alytus-Seirijai-Lazdijai, Miroslavo seniūnijoje, Maslauciškių kaimo, ribose, automobiliu "Jeep Cherokee" į tėviškę Lazdijų rajone važiavo 55-erių panevėžietis. Jis nepastebėjo ant kelio važiuojamosios dalies tupinčios merginos ir ją partrenkė. Iš vairuotojo J.L. paimta kraujo girtumui nustatyti. Alkoholio kiekio matuoklis parodė, kad jis vairavo blaivus.

 


Šiame straipsnyje: avarijamirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

nesvarbu

nesvarbu portretas
labai gaila moters, nes as ja labai gerai pazinojau, bet labiausiai gala jos sunelio kuris gali patekti i vaiku namus....

svetimi

svetimi portretas
galetum uzaugint pasiemus jai pazinojai

arvydas

arvydas portretas
as ir ja gerai pazinojau gaila kad taip atsitiko.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių