Neblaivus vairuotojas nesuvaldė automobilio

Birželio 26-osios naktį Šilutės rajone Saugų gyvenvietės kelyje Saugai –Švėkšna 22-ejų vietos gyventojas R.S. nesuvaldė automobilio „Nissan Almera“ ir patyrė avariją.

Lengvasis automobilis vairuotojui šlapiame kelyje nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, posūkyje ėmė slysti, kirto priešpriešinio eismo juostą, perskriejo pakelės griovį, ganykloje šonu čiuoždamas kliudė elektros stulpą ir kaire puse trenkėsi į už keliasdešimt metrų stovėjusią vienintelę obelį.

Automobiliu važiavo keturi žmonės, tačiau nukentėjo tik vairuotojas. Nuo rimtesnių sužalojimų jį išgelbėjo iššovusi šoninė saugos oro pagalvė. Po avarijos vairuotojas liko prispaustas. Jį iš metalo gniaužtų panaudoję hidraulinę įrangą išlaisvino Šilutės ugniagesiai. Greitosios pagalbos medikai nukentėjusįjį išvežė į Šilutės ligoninę, kur po medikų apžiūros jis buvo paguldytas į Traumų skyrių tolimesniam gydymui. Kiti du vaikinai ir mergina sužalojimų nepatyrė.

Vairuotojas ligoninėje pūtė į alkotesterį, kuris parodė 1,05 promilės girtumą. Dėl avarijos Šilutės policija pradėjusi tyrimą išsiaiškino, kad jaunuolis „Nissan Almera“ vairavo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo. Todėl manoma, kad greičiausiai dėl nepatyrimo jis ir nesuvaldė automobilio.

Kompanijos dalyviai prasitarė, kad jie pavažiavę už gyvenvietės išgėrė alaus, o paskui skriejo namų link.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių