Naujas vaikų žaidimas – atsigulti priešais atvažiuojantį automobilį

Vilniuje vaikai sugalvojo naują pramogą – atsigulti ant kelio priešais atvažiuojantį automobilį. Laimė, kol kas niekas nenukentėjo, tačiau dėl vaikų išdaigų įvyko avarija, sudaužytas automobilis.

Pranešimą apie nelaimę Vilniaus pašonėje, Salininkų gatvėje, sostinės policija gavo 21.45 val.

Skambintojas pranešė, kad apsivertė automobilis ir per avariją galimai buvo suvažinėti vaikai.

Į avarijos vietą buvo iš karto buvo nusiųsti ne tik policijos pareigūnai, bet ir medikai.

Atvykusiems policijos pareigūnams automobilio „Opel Vectra“ vairuotojas paaiškino, kad važiuodamas nuo Salininkų Liepkalnio gatvės link išvydo ant kelio du vaikus. Vairuotojas bandė gulinčius vaikus apvažiuoti, tačiau nulėkė nuo kelio ir apsivertė.

„Vaikams maždaug 7-9 metai, visai dar maži. Po avarijos diržas prispaudė, kol jį atlaisvinau ir išlindau pro langą, vaikai pabėgo“, – sakė vairuotojas.

Policijos pareigūnai neabejoja vairuotojo pasakojimu. „Čia tokie vaikų žaidimai šiais laikais“, – sakė policijos pareigūnai.

Vairuotojas važiavo vienas, jis per avariją nenukentėjo. Automobilis apgadintas smarkiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jura

Jura portretas
tokius siknius pagaut ir iskars uzpakaly.bet turbut geru tevu vaikai taip nesielge,per dauk laisves sitiem maziem nusikalteliam,galejo nekaltas zmogus ir zuti

Deja

Deja portretas
Kaune buvo panašus 'žaidimas' Šilainiuose, ten kur Neries Krantinės gatvė kyla aukštyn ir greitis 70, tai darydavo taip - vos ne prieš pat mašiną bėga per gatvę kas suspės. Vieną partrenkė mokyklos kurioje dirbau abiturientas, kaip tik prieš egzaminus, tai galit tik įsivaizduoti ką vaikinukas išgyveno. Geri žaidimai, nėr ką ir kalbėt, bet kol vaikų priežiūros nebus ištreikalauta iš tėvų tol manau tokių atvejų bus.

To Jura

To Jura portretas
Negalima „kailio karšti“ - pasodins už smurtą prieš vaikus. Reikia prieiti ir sakyti - och tu išdykėli, imk saldainiuką ir daugiau taip nedaryk.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių