Motociklininkas pėsčiųjų perėjoje partrenkė dviratininką

Vilniuje buvo sunkiai sužaloti motociklininkas ir dviratininkas. Nelaimė pėsčiųjų perėjoje įvyko trečiadienį apie 18 val.

Pilaitės prospekte motociklininkas kliudė per pėsčiųjų perėją važiuojantį dviratininką.

Maždaug 40-ies metų dviratininkas sužalotas labai sunkiai. Sąmonę praradęs dviratininkas išvežtas į ligoninę.

Į ligoninę išvežtas ir panašaus amžiaus motociklininkas.

Liudininkai sako, kad į Pilaitės pusę važiuojantis motociklininkas sustojo prie perėjos praleisti pėsčiųjų. Priešais antra eismo juosta važiuojantį motociklininką buvo sustojęs ir automobilis. Kai žmonės perėjo per perėją, automobilis pajudėjo.

Pamatęs, kad automobilis pradėjo važiuoti, pajudėjo ir motociklininkas. Tuo metu į Pilaitės pusę pirma eismo juosta važiavęs dviratininkas nusprendė dviračiu pravažiuoti per perėją.

Iš vietos pajudėjęs motociklininkas kliudė galinį dviračio ratą.

Dviratininkas nukrito šalia pat perėjos, o motociklininkas maždaug už 15 metrų už jos.

Į nelaimės vietą buvo atsiųstos dvi medikų brigados. Dviratininkas buvo praradęs sąmonę, jam per avariją buvo sulaužyta ranka ir koja.

Motociklininkas sako, kad dviratininko nė nepastebėjo.

Dviratininkas privalėjo dviratį perstumti per perėją arba bent jau sustoti ir važiuoti tik įsitikinęs, kad jį vairuotojai praleidžia.  

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

neziniukas

neziniukas portretas
pastebejau, kad dviratininkai per pesciuju perejas dazniausiai vaziuoja, o ne veda dvirati. taip jie pazeidzia taisykles ir rizikuoja savo gyvybe, kas ir buvo sioje situacijoje, atrodo.

gg

gg portretas
ir vel tie dviratininkai...... isnyra is niekur

Rimas

Rimas portretas
O as manau, kad reikia motociklininkams ziaurias baudas skirti, tada gal pasibaigs lakstymai ir triuksmo kelimas nakties metu. Policijai, matyt, i tai nusispjauti, uztat ir isnaglejo visi "britvininkai"
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių