Marijampolėje ir Šiauliuose policininkai partrenkė du vaikus

Marijampolėje ir Šiauliuose policijos automobiliai partrenkė du vaikus. Abu jie patyrė traumas.

Marijampolėje policijos tyrėjas tarnybiniu automobiliu partrenkė 6 metų berniuką.

Pasak Policijos departamento, eismo nelaimė įvyko apie 16.40 val. ketvirtadienį Vytauto gatvėje.

Pirminiais duomenimis, Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus Miesto policijos skyriaus prevencijos grupės tyrėjas 41 metų A.B., vairuodamas policijos tarnybinį automobilį „Mitsubishi Pajero Sport“, kliudė į kelio važiuojamąją dalį staiga išbėgusį mažametį.

Per eismo įvykį sužalotas vaikas ir nesmarkiai apgadintas policijos tarnybinis automobilis.

Berniuką apžiūrėję Marijampolės ligoninės priėmimo skyriaus medikai nukentėjusiam vaikui nustatė veido nubrozdinimus. Nukentėjusysis dėl galvos traumos išvežtas apžiūrai į Kauno klinikas neurologo konsultacijai.

Policininkas buvo blaivus.

Pasak Policijos departamento, tą pačią dieną apie 18 val. Šiauliuose, Gegužių gatvėje, namo kieme, automobilis „Volvo V40“, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto blaivaus Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro 4-ojo skyriaus tyrėjo 36 metų G.V., kliudė dviračiu važiavusį 6 metų berniuką.

Vaikas dėl kūno sumušimų ir nubrozdinimo nugaroje paguldytas į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gena

Gena portretas
Informacijos nulis. Pvz.: "pėsčiųjų perėja" yra taip pat "kelio važiuojamoji dalis", bet apie tai nieko nekalbama. Motyvas matomai suprantamas... Toliau, kur važinėjo dviračiu tas 6-ių metų vaikas? Labai abejoju, kad kelio važiuojamąja dalimi. Štai tai, informacija lyg tai pateikta, tačiau vėliau ją galima interpretuoti kaip nori. O tokiu atveju turėtų būti viskas kaip per padidinamąjį stiklą. Taigi, policija. Ką ir norėt...

nu ka

nu ka   portretas
,kaip ira visiems pasitaiko nelaimiu...........

rj

rj portretas
ir vel farai prisisiko ,garantuotai buvo girti ,tiktai nuo visuomenes tai slepiama
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių