Liepsnos sunaikino angarą ir jame buvusią techniką

Gaisrą Ukmergės rajone, Laičiuose, arkiniame metalinių konstrukcijų apšiltintame pastate, pirmieji pastebėjo šalia gyvenantys kaimynai.

Priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba apie įvykusią nelaimę pirmą pranešimą šeštadienį gavo apie 14.17 val. Į gaisro vietą buvo pasiųstos šešios autocisternos, praneša Ukmergės naujienų portalas „vilkmerge.lt“.

Pasak vilkmerge.lt pranešimo, greta gyvenantys žmonės pasakojo, jog pirmiausia išvydo iš angaro rūkstančius dūmus, o po to pradėjo sproginėti pastato langai ir pasirodė atvira liepsna.

Apie įsiplieskusią ugnį žmonės pranešė ir tame pačiame kaime gyvenančiam pastato savininkui T.Š. Atskubėję kaimynai dar spėjo išgelbėti, angare buvusį visureigį bei lengvąjį automobilį. Taip pat iš gaisravietės spėta patraukti vilkiką su priekaba.

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, arkinis statinio stogas jau visas buvo apimtas liepsnų. Sustabdžius ugnies plitimą paaiškėjo, kad sudegė angare stovėjęs kombainas Niva, visureigis, 20 tonų grūdų, bei įvairios staklės.

Apie 17 val. dar buvo vykdomi baigiamieji darbai. Visiškai juos užbaigus, paaiškės kas tiksliai sudegė ir kokie yra gaisro nuostoliai. Pirminiais duomenimis pastatas draustas nebuvo.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių