Lazdijų rajone į kelią išbėgę briedžiai sukėlė masinę avariją

Lazdijų rajone staiga į kelią išbėgę briedžiai sukėlė masinę avariją, į kurią pateko trys lengvieji automobiliai ir autobusas. Eismo įvykio metu nukentėjo vienu automobiliu važiavę keturi žmonės.

Pasak policijos, ketvirtadienį 17.20 val. Seirijų seniūnijoje, Gervėnų kaime, kelio Alytus-Seirijai-Lazdijai 23-ajame kilometre 20-metės vilnietės K.B. vairuojamas automobilis „Mercedes-Benz Vito“ šoniniu veidrodėliu kliudė staiga į važiuojamąją kelio dalį išbėgusį briedį, kuris po susidūrimo pabėgo.

Po minėto įvykio Lazdijų gyventojo 36 metų R.K. vairuojamas automobilis „Audi A6 Avant“, partrenkė staiga į važiuojamąją kelio dalį išbėgusį antrą briedį, kuris nuo smūgio buvo nublokštas į priešpriešinio eismo juostą ir pervažiuotas priešpriešine eismo juosta važiuojančio automobilio „Mercedes-Benz 410“, vairuojamo 55 metų alytškio A. B.,

Automobilį „Mercedes-Benz 410“ kliudė  ta pačia kryptimi iš paskos važiavęs ir lenkti ketinęs autobusas „Setra“.

Tuo tarpu automobilis „Mercedes-Benz 410“ nuo smūgio nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Eismo įvykio metu sužaloti keturi automobilio „Mercedes- Benz 410“ keleiviai.


Šiame straipsnyje: avarijaavarijosbriedžiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

cdik

cdik portretas
, greičiausiai iš Maušėsie briedžiai norėjo persikelti į kitas ganyklas prie Sagavo ežero , bet jiemsw sutrugdė automobiliai

briedis

briedis portretas
PABEGO "D

zydas

zydas portretas
jei mano arklys isbektu i kelia, baustu mane.prasau nubausti gamtos apsauga ir medziotoju draugija,kad nepriziuri savo augintiniu,plius atlyginti nuostolius!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių