Kraupi avarija prie Marijampolės: vairuotoja žuvo, dar trys sužeisti

Pirmadienį apie 14 val. kelyje Marijampolė-Kalvarija įvyko avarija, kurioje vienas žmogus žuvo, dar trys buvo sužeisti.

Pirminiais duomenimis, Kalvarijos link važiavęs automobilis „Volkswagen Sharan“ suko į kairėje esantį šalutinį kelią ir nepraleido iš priekio atvažiuojančio „Audi 100“. Šio automobilio vairuotojas, vengdamas susidūrimo, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą. Automobilis kliudė „Volkswagen Sharan“ ir kaktomuša susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu „Renault Espace".

Per avariją sužeisti trys vyrai ir viena moteris. Tai Kalvarijos gyventojai – 21-erių A. V.  ir 23-ejų P. V. – bei Vilkaviškio rajone, Piliakalnių kaime, gyvenantys sutuoktiniai – 51-erių V. P. ir Z. P., gimusi 1959 metais.

„Renault“ vairuotoja vežama į ligoninę nuo sužalojimų mirė, o kartu važiavęs V. P., „Audi“ vairuotojas ir kartu važiavęs P. V. dėl sužalojimų paguldyti į ligoninę, pranešė policija.


Šiame straipsnyje: avarijaavarijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

      portretas
„Renault Espace“ vairuotoja, Vilkaviškio rajono gyventoja, apie 16 val. ligoninėje mirė. Jos sutuoktinio būklė sunki, bet stabili.

kaip

kaip  portretas
sitaip sugebeti sumaitoti automobilius??? Kokiu greiciu tada reikia lekti, kad tokios avarijos atsitiktu. Nu Lietuvoje kai pliekiasi tai jau gyvi retai kada lieka. amzinatilsi

manjana

manjana portretas
Nereikia labai didelio greičio . Vienas mynė apie 90 , šarabanas irgi nestovėjo , o espeisas taigi plastikas . Nieko nuostabaus: turime lietuvių " Karo kelią"
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių