Klaipėdos apskrityje savaitgalį siautėjo gaisrai

Klaipėdos apskrities ugniagesiai gelbėtojai savaitgalį neturėjo laiko atsikvėpti – degė ir butas, ir ūkinis pastatas, ir ferma.

Sekmadienį, kelios minutės po vidurnakčio, Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas, kad Klaipėdos rajone, Kalvių kaime, dega apleistas pastatas. Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai išvydo, jog dūmai rūksta iš apleistos mūrinės fermos. Paaiškėjo, kad dega jose buvusios šiukšlės ir sukrautos senos padangos. Ugniagesiai netrukus gaisrą likvidavo, jo priežastys tiriamos

Šeštadienį apie 23 val. gaisras kilo Klaipėdoje, Mogiliovo g., apleistame bute. Gaisro metu apdegė gulėjusios ant grindų durys, kilimas bei aprūko sienos. Įtariamas padegimas. Nuostolis ir buto savininkas nustatinėjamas.

Šeštadienį, beveik prieš vidurnaktį, gautas pranešimas, jog Palangoje, Kretingos g. 47 dega apleistas pastatas. Į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai liepsnas numalšino, ugnis nespėjo pastatą labai suniokoti. Gaisro priežastis tiriama. 

Šeštadienį apie 21 val. gaisras sąmyšį sukėlė ir Skuodo rajone, Narvydžių kaime. Bendrajam pagalbos centrui pranešta, jog dega namas. Tačiau į įvykio vietą atvykę ugniagesiai nustatė, jog dega vieno aukšto ūkinės paskirties pastatas. Pareigūnai iš pastato suskubo išnešti balioną su propano dujomis, tad sprogimo pavyko išvengti.

Per gaisrą sudegė medinė pastato dalis, o išlikęs karkasas buvo išardytas, kad vėl nekiltų gaisras.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių