Klaipėdos apskrityje kilę gaisrai niokojo namus, juose žuvo du žmonės

Klaipėdos apskrities Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiams per parą tenka gesinti po kelis užsiliepsnojusius namus.

Penktadienio rytą gimtadieniui krosnį panoręs iškūrenti 88-erių Šilutės rajono gyventojas supleškino ne tik savo namo stogą, bet ir kitame pastato gale įsikūrusią ambulatoriją.

Šilutės raj. Kintų seniūnijos Sakūčių kaime gaisras kilo apie 8 val. ryto.

Vienišas senolis per gaisrą nenukentėjo, tačiau pensininko būstas sudegė visiškai.

Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiams talkino atvykusi 10 tonų autocisterna iš Klaipėdos.

Tačiau gaisro metu sudegė stogas, antrame aukšte buvę kambariai, dalis perdengimo. Kitame pastato gale buvusios ambulatorijos įrangą pavyko išgelbėti.

Penktadienį apie 9.24 val. gaisras kilo Klaipėdos rajone Endriejavo sen., Žadeikių kaimo lentpjūvėje.

Ugnis įsipliekė pastogėje, kur kaip šiltinimo medžiaga buvo sukrautos pjuvenos.

Ketvirtadienio vakarą Šilutės rajone kilęs gaisras nusinešė dviejų žmonių gyvybes. Gaisras kilo apie 21.23 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Šilutės raj., Švėkšnos sen., netoli Švėkšnos miestelio esančiame Alseikų kaime dega medinis namas.

Į gaisravietę atvyko trys ugniagesių autocisternos, tačiau šiferiu dengtas, vieno aukšto su mansarda gyvenamas namas jau degė atvira liepsna. Ugniagesiai apmalšinę įsisiautėjusias liepsnas, 21.52 val. jau ėjo jų gesinti į namo vidų, kur aptiko 65-erių metų vyro A.S. kūną.

Netrukus nuo degančio namo užsiliepsnojo priestatas, kuriame buvo malkinė. Per gaisrą sudegė namo stogas, perdengimas, viduje buvę baldai.

Tik užgesinus gaisrą, apie 2.33 val. ugniagesiai tarp nuodėgulių aptiko stipriai apdegusį namo šeimininkės 56-erių M.S. kūną.

Dar viena nelaimė nutiko Palangos centre. Ketvirtadienio užsiliepsnojo vieno aukšto su mansarda namas Draugystės take. Medinį namą liepsnos apėmė apie 20.15 val.

Gaisras suniokojo šiferiu dengtą stogą, medinę mansardą. Gaisro priežastys tiriamos.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

ugniagesys

ugniagesys portretas
Kaip čia padaryti, kad "neliepnotų"?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių