Klaipėdoje girto vairuotojo mašina pakibo ant Pilies tilto (papildyta)

Antradienį paryčiais Klaipėdoje bėgdamas nuo policininkų neblaivus vairuotojas rėžėsi į Pilies tilto atramas, o jo keleivis įkrito į upę.

Pilies ir Daržų gatvių sankryžoje naktį patruliavę kelių policininkai didžiuliu greičiu lekiantį automobilį Audi A8“ pamatė 4.08 val. Pareigūnai stabdė mašiną, bet vairuotojas dar labiau padidino greitį.

Policininkai nespėjo įšokti į tarnybinį automobilį, kai „Audi“ rėžėsi į Pilies tilto atramas, nulaužė du apšvietimo stulpus ir pakibo ant tilto.

Keleivis bandė išlipti iš sumaitotos mašinos ir įkrito į Danę. Vaikinui nieko neatsitiko, jis tik sušlapo.

1990 metais gimusiam vairuotojui lūžo ranka, jis buvo neblaivus.

Avarija įvyko dėl nepamatuotai didelio greičio. Ant šio tilto leidžiama važiuoti 30 kilometrų per valandą greičiu.

Tiltas nuo panašaus eismo įvykio nukentėjo ne pirmą kartą. Prieš keletą metų automobilis taip pat buvo išvertęs tilto atitvarą, o 2011 metų kovą girto Mato Matulevičiaus vairuojamas „Audi A6“ nutrėškė du apšvietimo stulpus, kelio ženklą ir galiausiai pakibo vienu šonu ant šaligatvio bortelio.

 

 

Dar viena avarija

5.30 val. Kretingos gatvėje aptiktas dar vienas avariją patyręs automobilis. Naujoko vairuotojo ženklu pažymėtas „Renault“ rastas įsirėžęs į medį. Vairuotojo šalia nebuvo. Pareigūnai aiškinasi, kas yra jo savininkas ir kas naktį jį vairavo.


Šiame straipsnyje: avarijaPilies tiltasvairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

atsakymas

atsakymas portretas
labai nesaugūs turėklai))))

specas

specas portretas
o čia tai meistriškumas.gaila nespėjome nufilmuot-būtume pardavę Holivudo prodiuseriams,bet jie jau ruošia vairuotojui darbo kontraktą.tiesa pagal scenarijų ir audi turėjo nerti į vandenį-ten gi negilu...Sekite įvykius iki metų galo pamatysit panašių vaizdų-daug vyrų nori filmuotis

H B H

H B H portretas
RADOS SUNUS VAIRUOTOJAS ?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių