Klaipėdoje degė garažas, kavos aparatas ir sofa

Kauno gatvėje sekmadienį liepsnojo garažas. Manoma, kad jis buvo padegtas. Savaitgalį ugniagesiai taip pat skubėjo gesinti sofos ir kavos aparato.

Bendrasis pagalbos centras pranešimą, kad Kauno gatvėje esančiame garažų kooperatyve dega skardinis statinys gavo sekmadienį apie 7 valandą.

Į įvykio vietą buvo išsiųsti ugniagesiai. Atvykus į nelaimės vietą, jiems teko nupjauti durų vyrius, kad patektų į garažo vidų. Gaisras buvo greitai užgesintas.

Ugnis suniokojo statinį, kurio vidus buvo išklotas lentelėmis. Gaisro metu sudegė dviratis. Laimė, kad garaže nebuvo laikomas automobilis. Nuostoliai tikslinami.

Manoma, kad į ugnis į garažą persimetė nuo prie jo uždegtų padangų ir šiukšlių. Prie statinio mėtėsi padangų vielos. Neatmetama, kad jos galėjo būti padegtos specialiai.

Šeštadienį ugniagesiai skubėjo į Sausio 15-osios gatvėje esančią degalinę. Čia degė kavos aparatas. Manoma, kad įrenginys užsidegė dėl gedimo. Nelaimės metu nepataisomai buvo sugadintas kavos aparatas. Didesnių nuostolių išvengta.

Tą pačią dieną Geležinkelio gatvės 2 namo viename iš butų degė sofa. Gyventojai baldą užgesino patys, prieš atvykstant ugniagesiams.


Šiame straipsnyje: gaisrasugnis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Melnragė

Melnragė portretas
Dar dėgė mano kaimynės gerklė po vasaros palydų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių