Keturračio ir automobilio avarija: sužaloti du žmonės

Sekmadienio vakarą Kaune, Vilijampolėje, Tymo gatvėje, susidūrė lengvasis automobilis „Nissan Primera“ ir neregistruotas keturratis motociklas. Medikų pagalbos prireikė keturračio vairuotojui ir keleiviui.

„Avarijos aplinkybių dar nežinome, nes įvyko vietoje vis dar dirba pareigūnai. Galiu tik patvirtinti, jog eismo įvykio metu buvo sužaloti du žmonės“, – portalui kaunodiena.lt pasakojo Kauno apskrities policijos budintis pareigūnas Egidijus Čeras.

76 metų lengvojo automobilio vairuotojas A. J. pasakojo, jog važiavo namo, kuomet įvyko nelaimė.

„Iki namų buvo likę vos 15 metrų. Prasilenkiau su gretimoje juostoje važiavusiu aubomobiliu. Tuomet į mano eismo juostą išlėkė keturratis, važiavęs už to automobilio", – sakė automobilio „Nissan“ vairuotojas.

Vyras džiaugėsi, jog nepatyrė jokių sužalojimų, tačiau abu keturračiu važiavę asmenys, 22 metų vairuotojas T. N. ir 20-metis keleivis D. P., nukentėjo. Atvykus medikams jie buvo sąmoningi ir netgi ginčijosi dėl eismo įvykio aplinkybių.

„Nissan" vairuotojas pasakojo, kad keturračiu važiavo du jaunuoliai: vienas jų, vairuotojas, turėjo šalmą, o keleivis – ne.

Avarijos metu smūgis buvo stiprus, nes keturračio keleivis trenkėsi į automobilio priekinį stiklą ir po to nulėkė tolyn už šalimais esančios tvoros. Keturratis buvo smarkiai apgadintas.

Tyrimą atlieka Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zioma

zioma portretas
a tvora ar auksta buvo a

ff

ff portretas
Kas čia per transporto priemonė? Kam tokias leisti? O apie vairavimo kultūra, tai nešneku, jie sportuoja gatvėje. Dėl triukšmo irgi visiems ramu.

aras

aras portretas
is karto matosi kad krabas kaltas - pries eisma issoko...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių