Kėdainiuose per varžybas mašina įlėkė į žmonių minią

Šeštadienį Kėdainiuose, Daukšių oro uoste, vykstančioje Lietuvos driftingo čempionato „DriftDays” atrankoje automobilis įvažiavo į žiūrovų minią. Pirminiais duomenimis, per šį incidentą sužeisti aštuoni žmonės.

Šoninio slydimo varžybose dalyvavęs automobilis „Nissan“, anot liudytojų, jau buvo finišavęs, tačiau jo vairuotojui dar kartą suktelėjus vairą mašina nuslydo į žiūrovų minią. Į ligoninę išvežti aštuoni, kaip spėjama, pilnamečiai. Du iš nukentėjusiųjų sužaloti sunkiai, jie gydomi reanimacijoje. Avarijos kaltininkas, maždaug 25 metų vilnietis, per incidentą nenukentėjo.

Apie nelaimę Lietuvos radijui patvirtino policijos pareigūnai, kurie šioje šventėje nedalyvavo, nes jos saugumo rūpinosi privati saugos tarnyba.

Šiandien Kėdainiuose vyko „licenzijavimo diena“, po kurios 17 geriausiai pasirodžiusių „driftingo“ vairuotojų būtų patekę į kitą etapą - „Pro Lygą“.

Dėl šio įvykio Kėdainių policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Jei turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos iš įvykio vietos, tai siųskite el. paštu portalas@diena.lt

 

Filmuota medžiaga: www.kedainietis.lt


Šiame straipsnyje: avarijadriftingas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaidotas Remontas

Vaidotas Remontas portretas
is kur ten 12-17 metu paugliai ten 30-40 metu wirai o ne pacukai,nejuokinkit zmoniu

Rasa

Rasa portretas
Jau kelintą sekmadienį aleksote baisus triukšmas, veiverių gatve lakstančios mašinos, juodas kalnas nuo aerodromo. tai pasirodo bmw klubas drifingus daro. Nu kaiptai reikės aiškintis,kaip čia taip vidury mieto kas ką nori, be gyventojų sutikimo?

pylez

pylez portretas
nu, kad aerodrome laxtytu tj maciau, bet ne gatvese...seip tj zmones patys kalti, per tokias varzybas tjg visko pasitaiko, buvo viena masina neperseniausiai islekus is trasos ir apvirtus...tox sportas nk nepadarysi...
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių