Kauno rajone kaimo turizmo sodyba buvo padegta?

Penktadienio rytą kilo gaisras Kauno rajone, Pajiesio kaime, įsikūrusioje kaimo turizmo sodyboje. Įtariama, kad sodyba galėjo būti padegta.

Per gaisrą sudegė prie mūrinio pastato prisišliejusio rąstinio namo stogas, išdegė jo vidus.

Pranešimas apie gaisrą Garliavos apylinkių seniūnijoje Bendrajame pagalbos centre gautas apie 7.30 val.

„Stogas buvo skiedrinis, jis visiškai sudegė. Sodyba gaisro metu buvo tuščia“, – sakė Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos vyriausioji specialistė Džiuginta Vaitkevičienė.

Netoli gaisro apgadintos sodybos „Jiesios pakrantė“ gyvenanti jos savininkė Vilma Rėklienė ryte sakė esanti priblokšta ir nenorėjo kalbėti apie įvykį.

Kiek vėliau ji pasakojo pati ir išvydusi kylančius dūmus bei iškvietusi ugniagesius. Jos teigimu, išvakarėse sodyboje šventė apie 35 jaunuolius, tačiau tuo metu, kai gaisras buvo įsisiautėjęs, visi dalyviai jau buvo dingę.

Moteris sakė negalinti tvirtinti, jog būtent dėl šių jaunuolių kaltės ir įsiplieskė ugnis, tačiau įsitikinusi, jog sodyba padegta tyčia.

V. Rėklienė teigė, kad iki šiol jokių konkfliktų nei su klientais, nei su konkurentais nebuvo kilę. „Galite pasižiūrėti atsiliepimus apie mus mūsų puslapyje ar šiaip internete. Jeigu žmonės pyktų, parašytų ką nors“, – sakė savininkė.

Pastatai apdausti, tačiau moteris sakė nesitikinti, jog visi nuostoliai bus atlyginti. Pirminiais duomenimis, žala siekia 200-300 tūkst. litų.  „Visko, ką įdedi, juk neatgausi“, – apgailestavo V. Rėklienė.

Šioje kaimo turizmo sodyboje yra 60 vietų salė pokyliams su šokiais, vieta nakvynei, pirtis.

Įvykio vietą apžiūrėję ugniagesiai taip pat įtaria, jog gaisras sukeltas tyčia. Vyksta tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gaila

gaila portretas
looool

gebelsas

gebelsas portretas
nieko nekaltinu.. ir i nieka nepretenduoju... info tik pamastymui... be pavadinimu.... periodas nuo 1993 iki dabar... marsrutas Garliava - Birstonas Sudege: - tik uz Garliavos kur senas kelias buvo sudege saslykine - ties Kubilu priesingoj kelio pusej buvo kazkokia uzkandine sudege - ties Prienais naujas kelias dabar - stugso degesiai - ties paciu Birstonu ant Nemuno kranto sudeges restoranas - dabar sita ant Prienu ir Kauno rajono ribos ========================================= Dabar paziurim o kokios gi uzkandines veikia ir kurioms naudingi konkurentu gaisrai: - Gyvukai Islauze atkrinta kadangi nesenai atsidare... -kaukazietiski patiekalai ties Prienais ?? Man jau senai tos gaisravietes tame marsrute keistai atrodo,,,... o jums?

saulius

saulius portretas
kas nors pakiš degtuką po "kubilu", ir baigsis pasirodymai Prienų kely :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių