Kaune per dieną sužeisti devyni pėstieji

Pėstiesiems eismo dalyviams trečiadienis buvo nelaiminga diena. Kauno miesto policija gavo aštuonis pranešimus apie avarijas, kuriose sužaloti devyni pėstieji.

Taikos prospekte automobiliu „Nissan Almera" važiavęs 37 metų D.S. nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė ir sužalojo 18 metų pėsčiąją.

Savanorių prospekte važiavęs automobilis „Citroen Jumper", kurį vairavo 22 metų R.K., partrenkė ne perėjoje į gatvę išėjusius du pėsčiuosius. 

Vaidoto gatve važiavęs automobilis „Fiat Doblo", kurį vairavo 39 metų V.B., partrenkė ir sužalojo pėsčiąją.

Savanorių prospekte važiavęs automobilis „Volkswagen Golf", kurį vairavo 62 metų vairuotoja R.K., partrenkė ir sužalojo per pėsčiųjų perėją ėjusį vienuolikmetį.

Į Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinę ligoninę dėl dešinio šlaunikaulio ir dubens kaulų lūžimo kreipėsi 80 metų A.B. Jį apie 12 val. Kovo 11-osios gatvėje partrenkė nežinomas automobilis ir pasišalino iš įvykio vietos.

Kovo 11-osios gatve važiavęs automobilis „Volkswagen Golf", kurį vairavo 22 metų kaunietis M.B. patrenkė ir sužalojo nereguliuojama pėsčiųjų perėja ėjusią vienuolikmetę pėsčiąją.

Taikos prospekte automobiliu „BMW 318" važiavęs 28 metų vairuotojas D.M. partrenkė ir sužalojo per pėsčiųjų perėją ėjusią dvylikametę pėsčiąją.

Juodelynės gatvėje atbulas kelkraščiu važiavęs automobilis „Alfa Romeo", kurį vairavo 23 metų kaunietis A.Č., užvažiavo ant kelkraštyje stovėjusios 28 metų pėsčiosios V.A.  


Šiame straipsnyje: avarijapėstieji

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių