Kaune per avariją sužeistas arklys gatvėje išgulėjo 8 valandas (papildyta)

Kaune, Tirkiliškių ir Jonučių gatvių sankryžoje, ankstų pirmadienio rytą susidūrė moters vairuojamas lengvasis automobilis ir vadeliotojo varomas arklys.

Policija pranešimą apie Tirkiliškių gatvėje šalia 39A namo priešprieša susidūrusius lengvajį automobilį ir vadeliojamą arklį gavo 4.51 val.

Paaiškėjo, kad susidūrė 1969 m. gimusios kaunietės J.G. vairuojamas automobilis "Toyota Corolla" ir 1932 m. gimusio V.B. vadeliojamas arklys.

Abu kauniečiai sužeisti ir paguldyti Kauno medicinos universiteto klinikų Neurochirurgijos skyriuje. Į įvykio vietą iškviesta iškviesta greitoji medicinos pagalba, priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, informuota Gyvūnų globos asociacija.

Vietos gyventojai pasakojo, kad arklys ant važiuojamosios gatvės dalies gulėjo 8 valandas.

"Vairuotoja ir vadeliotojas išvežti į ligoninę, tuo tarpu arklys nuo 5 val. ryto guli vidury kelio su perlaužtu stuburu ir jį saugo policija, nes negali nušauti.. Buvo atvažiavęs ir veterinaras tačiau jis taip pat gyvulio neužmigdė, nes nežinojo ar arklio neims Zoologijos sodas. Ir kankinasi gyvūnas vidury gyvenvietės dėl neaiškių taisyklių. Jei niekas nesusimąsto dėl gyvūnų teisių, tai tegul bent dėl vaikų susirūpina, ką jie galvoja ir kokį šoką patiria pamatę besikankinantį gyvūną?" - rašo laiške portalui vietos gyventoja.

Portalo 1kaunodiena.lt žiniomis, apie 13 val. į nelaimės vietą atvykęs veterinaras „užmigdė“ nusilpusį gyvulį. 

Papildyta: Kauno medicinos universiteto klinikų atstovės spaudai Eglės Žemaitienės teigimu, apie 15 val. abiejų per avariją nukentėjusių žmonių sveikatos būklė sunki.

"Automobilį vairavusi moteris šiuo metu gydoma Neurochirurgijos reanimacijos skyriuje, o arklį vadeliojęs vyras yra Centrinės reanimacijos skyriuje", - pasakojo E.Žemaitienė.

Į Kauno klinikas nukentėjusieji atvežti apie 6 val. ryto.  


Šiame straipsnyje: avarijasužeistas arklys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių