JAV per didelę avariją greitkelyje žuvo keturi žmonės

Daugiau kaip du tuzinai lengvųjų automobilių, pikapų ir vilkikų trečiadienį ryte susidūrė Džordžijos valstijos greitkelyje, kuriame matomumą tuo metu ribojo rūkas, pranešė pareigūnai, kurie nurodė, kad per incidentą žuvo mažiausiai keturi žmonės, o dar devyni buvo nuvežti į ligoninę.

16-osios magistralės priežiūros komandos praėjus beveik šešioms valandoms po 8 val. 10 min. įvykusios avarijos jos vietoje dar valė apdegusias nuolaužas. Susidūrusių automobilių eilė tęsėsi apie pusę kilometro. Iš pradžių darbuotojai buvo pranešę apie tris žuvusius žmones, bet vėliau trečiadienį nuolaužose buvo rastas dar vienas žuvusysis.

Džordžijos valstijos eismo priežiūros pareigūnai dar aiškinasi, kaip prasidėjo šie 27 automobilių susidūrimai. Kapitonas. Kirkas McGlamery (Kirkas Maglameris) sakė, kad net tie vairuotojai, kurie spėjo pasukti į šalį ir neatsitrenkė į priešais buvusius automobilius, nebuvo saugūs, nes į jų automobilių galą galėjo atsitrenkti ir nuo kelkraščio juos nustumti kiti automobiliai.

„Tai buvo tiesiog grandininė reakcija, - sakė K.McGlamery. - Kalbėjausi su dviem į (avariją) patekusiais asmenimis, kurie spėjo sustabdyti, vienas buvo kelkraštyje, o kitas bandė pasitraukti iš kelio, bet į juos rėžėsi iš paskos atvažiavę automobiliai“.

Pareigūnai nurodo, kad dėl avarijos didele dalimi tikriausiai kaltas prastas matomumas.


Šiame straipsnyje: JAVavarijaautomobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių