Įtarimas: avariją sukėlęs girtas vyras kaltę norėjo suversti blaiviam?

Penktadienį apie 18 val., Klaipėdoje, Šilutės plento ir Baltijos prospekto žiedinėje sankryžoje susidūrus dviems automobiliams, vienas žmogus buvo sužeistas, o kaltininkas pabėgo, rašo portalas DELFI.lt.

Baltijos prospektu dideliu greičiu atlėkęs automobilio „Mercedes Benz E 280“ vairuotojas nesugebėjo sustabdyti ir trenkėsi į link žiedinės sankryžos judančio automobilio „VW Golf“ galą.

Po avarijos prie „golfo“ vairuotojo priėjęs „mersedeso“ vairuotojas teigė, kad tuojau viską sutvarkys, mašiną suremontuos ir dingo.

Netrukus įvykio vietoje pasirodė tamsios spalvos automobilis „Honda“, kurio vairuotojas teigė, kad atvežė „mersedeso“ vairuotoją. Pastarasis paaiškino, kad po avarijos sutriko, todėl iš įvykio vietos pabėgo. Jis buvo blaivus.

Policijos patrulių dėmesį patraukė dar vienas asmuo, sėdintis automobilyje „Honda“. Šį išlaipinus iš automobilio, jis iškart buvo atpažintas kaip „Mercedes Benz“ vairuotojas. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis. Jis tvirtino, kad buvo tik „Mercedes Benz“ keleivis, tačiau pareigūnai buvo nelinkę juo patikėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių