Geležinio Vilko gatvėje susidūrė keliolika automobilių

Trečiadienį apie 9 val. Geležinio Vilko gatvėje tarp tilto per Nerį ir tunelio susidūrė 13-a automobilių. Apie 9.20 val. Geležinio Vilko ir Goštauto gatvių viaduke susidūrė kiti 5 automobiliai, netrukus į juos atsitrenkė dar šešios transporto priemonės.

Trečiadienį Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo Bendrojo pagalbos centro pranešimą, kad Geležinio Vilko gatvėje įvyko virtinė avarijų.

Pradžioje Geležinio Vilko gatvėje tarp tilto per Nerį ir tunelio susidūrė 13-a automobilių.

Apie 9.20 val. Geležinio Vilko ir Goštauto gatvių viaduke susidūrė 5 kiti automobiliai, netrukus į juos atsitrenkė dar šešios transporto priemonės.

Kelių kilomentrų spūstys driekėsi tiek nuo Šeškinės pusės Ukmergės gatve žemyn miesto centro, tiek nuo Geležinio Vilko gatvės Šešklinės link.

Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Į įvykį skubantis policijos ekipažas niekaip negalėjo nusiirti į Ukmergės gatvės apačią, mat į darbą vėluojantys vilniečiai buvo užėmę visą autobusams skirtą juostą. Policijos pareigūnams vargiai gelbėjo ir įjungti švyturėliai.

Nors automobilių virtinė driekėsi kelis kilometrus, spūstis buvo judanti. Važiuojant nuo Šeškinės pusės, tiltą prie Pedagoginio universiteto buvo galima pasiekti per maždaug 40 min. Įprastą dieną šį atstumą vairuotojai įveikia bent keturis kartus greičiau.

Nors didžiuma vairuotojų, norėdami aplenkti spūstis, iš Ukmergės gatvės suko į Pedagoginio universiteto žiedą, grūstys ten nesusidarė.    

Apie 10 val. ryto į avariją patekę automobiliai išsiskirstė ir spūstys dingo. Ant Geležinio tilto liko draikytis tik automobilių dalių nuolaužos.

Policijos pareigūnai prašo vairuoti itin apdairiai ir atsargiai, neviršyti saugaus greičio, pasirūpinti automobilių technine būkle.

Tuo metu kelininkai įspėja, kad ant gatvių formuojasi šerkšno kristalai. Už sostinės kelių būklę atsakingos bendrovės "Grinda" direktorius Algimantas Vilūnas atkreipė dėmesį, kad kelio danga antrodo apgaulingai - nors ji tamsi kaip vasarą, tačiau slidi: neveikia nei druska, nei smėlis.

Jei turite nuotraukų iš šio ar kitų eismio įvykių vietų, siųskite jas adresu info@diena.lt


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių