G.Depardieu po avarijos Paryžiuje neišlaikė alkoholio testo

Prancūzų aktorius Gerard'as Depardieu ketvirtadienį vėl prisidarė nemalonumų - jis buvo areštuotas po nedidelės motorolerio avarijos Paryžiuje, kai neišlaikė alkoholio testo.

Žvaigždė nenukentėjo, daugiau niekas į avariją nepakliuvo, sakė šaltinis policijoje, kuris pridūrė, kad incidentas įvyko prestižiniame 17-ajame Paryžiaus rajone miesto šiaurės vakaruose.

Pareigūnai atvyko į avarijos vietą ir atliko alkoholio testą, kuris parodė, kad alkoholio koncentracija aktoriaus kraujyje buvo 1,8 gramo litrui - daug didesnė už vairuotojams leistiną koncentraciją 0,5.

G.Depardieu buvo sulaikytas ir nuvežtas į policijos nuovadą, kur jam - išblaivėjusiam - gali grėsti kaltinimai baudžiamuoju nusižengimu, sakė šaltinis.

Iš nuovados aktorius išvyko ketvirtadienį vakare.

63 metų G.Depardieu - vienas garsiausių Prancūzijos aktorių - pastaraisiais metais vis prisidaro bėdų, pavyzdžiui, viešumoje pasirodo tikriausiai veikiamas alkoholio.

Rugpjūčio mėnesį jis Paryžiuje buvo patekęs į kitą avariją. Pranešama, kad G.Depardieu kumščiu smogė vieno automobilio vairuotojui, tačiau pats tvirtina, kad tada kaltas buvo tas vairuotojas ir kad jis bijojo būti nublokštas nuo motorolerio.

2005 metais aktorius galva sudavė jį Italijos Florencijos mieste fotografavusiam fotografui, o pernai jo pavardė pirmuosiuose laikraščių puslapiuose sumirgėjo dėl to, kad jis lėktuve nusišlapino salone, į butelį, nes lėktuvui kylant jam nebuvo leista pasinaudoti tualetu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių