Iš gaisro išgelbėtas kūdikis

Šiandien popiet kilus gaisrui daugiabučiame name, ugniagesiai išgelbėjo bute buvusią motiną su kūdikiu ir dar tris suaugusiuosius.

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad gruodžio 3 d., 15 val., bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas apie tai, kad, A.P. Kavoliuko g. 20, daugiabučiame name dega butas.

Atvykus ugniagesiams, ketvirtajame daugiabučio namo aukšte degė trijų kambarių butas.

Vilniaus apskr. PGV prevencinės veiklos poskyrio viršininkė Edita Zdanevičienė portalui sakė, kad iš degančio buto balkono pastatę kopėčias ugniagesiai iškėlė 37-erių moterį ir jos pusantro mėnesio  dukrytę. Dar trys bute buvę suaugusieji – 59-erių moteris, jos 23-ejų sūnus su bendraamže drauge – iš gaisro išvesti per laiptinę.

Visi penki buto gyventojai ugniagesių laukė nuo gaisro slėpdamiesi balkone. Gaisro metu visiškai išdegė vienas buto kambarys.

Iš dvylikos aukštų namo buvo evakuoti visi tuo metu namuose buvę  gyventojai. Interneto žiniasklaidoje buvo pasigirdę gandų, kad gaisre nukentėjo ir dvylikametė mergaitė, tačiau, anot ugniagesių atstovės Editos Zdanevičienės, tai netiksli informacija, greičiausiai atsiradusi „sugedusio telefono principu“.

Gaisrą ugniagesiai sustabdė 15 val. 19 min., visiškai užgesino 15 val. 48 min. Gaisro priežastys dar tikslinamos. Gesinant gaisrą panaudotos dvi kopėčios ir keturios autocisternos.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių