Gaisravietėje rastas stipriai apdegusio žmogaus kūnas (papildyta)

Penktadienį 15.29 val. Bendrajam pagalbos centrui telefonu 112 buvo pranešta apie sostinėje Naugarduko gatvėje degantį medinį vieno aukšto su palėpe namą.

Į įvykio vietą nedelsiant išsiųstos specialiosios tarnybos - ugniagesiai gelbėtojai, greitosios pagalbos medikai. Apie įvykį pranešta Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams.

Kai gelbėtojai atvyko prie 88 numeriu pažymėto namo, jie pamatė iš pastato besiveržiančius tirštus dūmus, o viduje siautėjo liepsnos.

Du patys iš gaisro spėję išeiti namo gyventojai, ugniagesiams teigė, jog palėpėje, kurioje ir kilo gaisras, turėtų būti žmogus.

Ugniagesiai su specialiais kvėpavimo aparatais užėjo į vidų, tačiau dėl kaitros negalėjo ilgai ten būti.

Kai 15.46 val. gaisras buvo užgesintas, kaimynų informacija pasitvirtino. Jų minėtame bute išties rastas žmogaus kūnas. Jis buvo labai stipriai apdegęs.

Kaimynai visiškai nesistebėjo, kad žmogus gyvenimą baigė tokiomis aplinkybėmis. Anot jų, problemų su žuvusiuoju jie turėdavo nuolat - bute buvo ištisai girtaujama, vykdavo muštynės. Triukšmo neapsikentę kaimynai ne kartą yra kvietę policijos pareigūnus.  

15.49 val. gaisras lokalizuotas, tačiau gaisravietėje vis dar dirbo ugniagesių ekspertai. Jie turės nustatyti tikslią gaisro priežastį.

Labiausiai tikėtina versija, kad vyras neblaivus rūkė ir užmigo su cigarete rankoje. Kadangi šiame bute buvo sukaupta daugybė įvairiausių skudurų, nuorūka užkrito ant jų ir užsidegė.

Svylančius skudurus, gaisrą likvidavę ugniagesiai, išmetė pro langą. 


Šiame straipsnyje: gaisrasNaugarduko gatvėje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių