Gaisras nusinešė neįgalios kaunietės gyvybę

Ketvirtadienį, kelios minutės po vidurdienio, Žemuosiuose Šančiuose įsiplieskęs gaisras nusinešė žmogaus gyvybę. Neįgali moteris žuvo apdegusi kūną, kai mėgino pakurstyti krosnį ir ugnis plykstelėjo ant jos drabužių.

Apie gaisrą Šeivų gatvės šeštojo namo viename iš butų ugniagesiai gelbėtojai informuoti 12.04 val. Bendrojo pagalbos centro trumpuoju pagalbos numeriu 112 paskambinusi kaimynė pranešė, kad trečiame bute yra apdegusi moteris.

Kaip pasakojo tenykščiai gyventojai, apie vidurdienį pasigirdo iš gretimo buto sklindantis moters šauksmas. Pirmoji į pagalbą suskubo kaimynė. Įbėgusi vidun, moteris pamatė, kad pagalbos prireikė ten gyvenusiai neįgaliai kaimynei - ji degė atvira ugnimi.

Užgesinti liepsnos liežuvių apimtą žmogų bandyta užpilant ant jos kibirą vandens. Tokiu pat būdu mėginta numalšinti ugnį ir užsiliepsnojusiame bute, esančiame dviejų aukštų mediniame name.

Vis dėlto šįkart ugnis nepaliko šansų išgyventi. Skubiai atvykusiems greitosios pagalbos medikams teliko konstatuoti apdegusios gyventojos mirtį.

Velionės kaimynai pasakojo, kad neįgali moteris sunkiai judėdavo. Vaikščioti ji galėdavo tik pasiramsčiuodama ramentais. Manoma, kad būtent dėl to ji nespėjo atsitraukti nuo krosnies, kai iš šios plūstelėjo ugnis.


Šiame straipsnyje: gaisrasžuvo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių