Gaisras Kauno širdyje – Laisvės alėjoje

Ketvirtadienį, apie 19 val., ugnis įsiplieskė prie pat buvusio „Lietuvos“ viešbučio, dabar garsių Kauno verslininkių stiklinių pastatų.

Iš pradžių manyta, kad gaisras kilo Kauno poniomis milijonierėmis tituluojamų verslininkių Laimutės Baranauskienės ir Birutės Jablonskienė daugiabutyje Laisvės alėjoje. 

Ugniagesiai išsiaiškino, kad dega Greičiūnų aukštesniosios mokyklos stogas. Išsiųstos sustiprintos pajėgos – 6 cisternos ir automobilinis keltuvas. Gaisras likviduotas per 2 val. 

Priežastys kol kas nenustatytos, tačiau spėjama, kad gaisro židinys buvo palėpėje. Preliminariais duomenimis, sudegė apie 300 kvadratinių metrų stogo. Žmonės nenukentėjo. 

Ugniagesių darbą apsunkino tai, kad dėl užstatytų pastatų ir siaurų praėjimų keblu buvo patekti prie įvykio vietos. 

Dar svarstant ponių verslininkių pastatų projektus architektai akcentavo apie sudėtingus priėjimus specialiosios tarnyboms.

Šį kartą ugniagesiai sako susitvarkę be didesnių problemų. Vyrai juokavo, kad būtų buvę dar geriau jei pranėšėjęs būtų nurodęs tikslią vietą. Gelbėtojai buvo nukreipti gesinti „Kauno“ viešbutį. Pranešėjas ko gero norėjo pakviesti prie buvusio „Lietuvos“ viešbučio.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių