Per gaisrą uostamiestyje žuvo trys gyvūnai (atnaujinta)

Uostamiestyje, Statybininkų prospekte, gyvenamajame name kilusio gaisro metu dūmais apsinuodijo bute miegojusi senolė, žuvo trys jos augintiniai.

Vieno aukšto mūriniame name, palėpėje įrengtame bute gyvenantis vyras pasakojo sekmadienį namie nebuvęs mažiau nei valandą. Ir būtent tuo metu, po 17 val., kilo gaisras.

80-metė moteris gulėjo lovoje, kai plykstelėjo gaisras. Buto šeimininkas mano, kad ugnis įsiplieskė nuo elektros instaliacijos.

Ugniagesiai atskubėjo laiku ir senolė buvo išgelbėta. Sekmadienį vakare dėl ūmaus apsinuodijimo dūmais ji buvo paguldyta į Reanimacijos skyrių, bet jau pirmadienį medikai ketino ją perkelti į stebėjimui į Tearpijos skyrių.

Iš buto ugniagesiai išnešė ir du šunis bei katę, tačiau gyvūnai neišgyveno.

Ugnis nusiaubė vonią ir virtuvę, kiek mažiau nukentėjo kambarys.

Po kelių valandų tame pačiame name liepsna vėl įsiplieskė. Šį kartą degė šiltinimo medžiagos. Ugniagesiai užliejo liepsną ir nuardė degią šiltinimo medžiagą.

Pirmadienį priešpiet gaisravietėje lankėsi Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos inspektorius. Jis ketina aiškintis gaisro priežastis.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
kokia neteisinga informacija paskleista- matomai visai nesigilino

oi

oi portretas
kaip gaila vargšelių. nesuprantama, kaip galima neatidaryti durų- jie gi insktintu vedini butu isisgelbeje. jei senole isgelbeta be gresmes gyvybei, vadinasi ir gyvunu isgelbejimui buvo galimybes. kazkas ne taip su gelbejimo operacija

klp

klp portretas
va, dabar jau teisingesne info
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių