Du žmones sužeidęs „Audi“ vairuotojas: nepastebėjau šviesoforo

Du žmonės nukentėjo penktadienį rytą per avariją Vilniaus rajone. Molėtų plente, posūkyje į Didžiąją Riešę, susidūrė automobiliai „Audi A6“ ir „Opel Corsa“. „Audi“ vairuotojas prisipažino važiavęs degant raudonam šviesoforo signalui.

Nelaimė įvyko apie 9 val. važiuodama iš Vilniaus „Opelio“ vairuotoja suko į kairę Didžiosios Riešės link. „Audi“ lėkė į Vilniaus pusę. Pastarasis automobilis rėžėsi į „Opelio“ šoną ir nubloškė jį į pėsčiųjų perėjos salelę.

Į nelaimės vietą buvo iškviesti ir medikai, ir gelbėtojai. Ugniagesiai nupjovė keleivio dureles ir išlaisvino šalia „Opelio“ vairuotojos sėdintį vyriškį. Abu nukentėjusieji skubiai išvežti į ligoninę.

Automobilio „Audi“ vairuotojas nenukentėjo.

Posūkis į Didžiąją Riešę rekonstruotas į šviesoforų reguliuojamą sankryžą. Nuo Vilniaus pusės sukantiems į Riešę įrengta papildoma juosta ir pridėtinė šviesoforo sekcija.

Iš pradžių policijai abu vairuotojai sakė, kad važiavo degant žaliam šviesoforo signalui. Kiek vėliau „Audi“ vairuotojas prisipažino lėkęs per raudoną.

„Važiavau per raudoną greičiausiai aš. Net nemačiau šviesoforo – viskas labai greitai įvyko“, – žurnalistui sakė nelaimės prislėgtas „Audi“ vairuotojas.

Policija rado avarijos liudininkų, tikimasi, kad juos apklausus išaiškės visos avarijos aplinkybės.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo įvykis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių