Iš degančio bendrabučio evakuoti visi jo gyventojai (papildyta)

Didelis gaisras pirmadienį prieš pietus kilo viename iš bendrabučių sostinėje Jeruzalėje. Iš liepsnojančio buto išvestas vienas žmogus.

Gaisras įsiplieskė viršutiniame keturaukščio bendrabučio aukšte. Apie Jeruzalės gatvės 27 numeriu pažymėtame name, ketvrtame aukšte atvirą liepsna degantį butą Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta 11.34 val.

Į įvykio vietą išskart išskubėjo ugniagesiai, policijos pareigūnai, greitosios pagalbos medikai.

Į degantį butą įsiveržę ugniagesiai iš jo išvedė apie 63-ejų metų vyrą. Įtariama, kad jis yra neblaivus. Kaimynai sako, kad šiame bute turėtų būti ir daugiau žmonių. Apie 12.20 val. gaisras buvo jau beveik užgesintas, tačiau ugniagesiai vis dar tikrinio gaisravietę, ieškodami galimų aukų.

Gesinti šio gaisro atvyko gausios ugniagesių pajėgos, tarp jų net trys keltuvai. Buvo evakuoti visi namie buvę gyventojai, nemažai iš jų iš butų nukelti keltuvais. Ne vieną iš namo išbėgusį žmogų ištiko šokas, nemažai jų verkė.

Papildyta:

Jau dabar aišku, kad gaisrą sukėlė bendrabučio ekstrasensas Bronius. Gyventojų Bronka  vadinamas 63-ejų metų vyriškis per gaisrą buvo išgelbėtas: jį iš liepsnojančio buto išvilko ugniagesiai.

Bronius – Jeruzalės gatvės įžymybė – pas jį žmonės ateina išsiburti. Vyriškis buria iš delno ir kortų.

Greitosios pagalbos medikus suodinas Bronka tikino, kad nelaimės išvakarėse savo kambariuke šildė balandėlius. Ant elektrinės plytelės šylant maistui būrėjas užmigo.

Vyriškį prižadino ugniagesiai. Jį apžiūrėjo medikai. Į ligoninę vyras atsisakė važiuoti.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių