Per briedžio sukeltą avariją nukentėjo du vairuotojai

Per briedžio sukeltą avariją Utenos rajone nukentėjo du žmonės.

Sekmadienio vakarą apie 22.10 val. policijai pranešta, kad Leliūnų seniūnijoje, kelio Vilnius-Utena 89-ajame kilometre, vilnietis A.Š., vairuodamas automobilį, partrenkė į važiuojamąją dalį staiga išbėgusį briedį.

Atšokęs nuo šio automobilio, gyvūnas užkrito ant priešpriešiais vykusio automobilio, vairuojamo Rokiškio rajono gyventojos L.S.

Po incidento abu automobiliai nuvažiavo nuo kelio, sužaloti jų vairuotojai. A.Š. dėl patirtų sužalojimų paguldytas į Utenos ligoninės neurologijos skyrių. L.S. dėl stuburo lūžio išvežta į Vilniaus greitosios pagalbos universitetinę ligoninę. Atliekamas abiejų vairuotojų kraujo tyrimas.  

Abiejose mašinose važiavo keleiviai, bet jie sužaloti nebuvo.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus viršininkas Rolandas Antanas Skrebiškis BNS sakė, kad toje vietoje, kur įvyko avarija, yra laukinių gyvulių takas, stovi kelio ženklai, įspėjantys, kad gali pasirodyti laukiniai gyvūnai.

Manoma, kad išvengti avarijos vairuotojams sutrukdė prietema.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
visa kalte gyvunui,tik ne zmogui,kuris nemato ne zenklu...prietema buvo,truksta zodziu.

to jo

to jo portretas
Matosi, kad nevairuotojas. Todėl ir trūksta žodžiu. Tik duokit paloti.

įėy

įėy portretas
gražus gyvūnas, bet jis kvailas, nes ant kelio visada sustoja :D bet kokiu atveju gyvūno labviau gaila nei žmogaus, nes žmogus visada turi galimybę išvengti blogos baigties, bet vis tuo nepasinaudoja.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių