BMW tėškėsi į autovežį, bet jo vairuotojas net nepabudo

Pirmadienį apie 3 val. Klaipėdoje, Nemuno gatvėje per avariją buvo sužeistas jaunuolis buvęs automobilyje „BMW-325“. Automobilis BMW dideliu greičiu važiuodamas tuščia Nemuno gatve, trenkėsi į šaligatvio bortelį. Mašina tapo nevaldoma ir tėškėsi į kelkraštyje stovinčio Baltarusijos piliečio autovežio galą.

Kai į įvykio vietą atvyko policijos pareigūnai, automobilyje BMW, keleivio pusėje sėdėjo jaunuolis kuris skundėsi skausmais krūtinėje. Vaikinas buvo prisisegęs saugos diržą ir aiškino, kad vairavo kažkoks Andrius, kuris po avarijos pabėgo.

Po atsitrenkimo į autovežį BMW vairuotojas bandė nuvažiuoti iš įvykio vietos, tačiau dėl išlūžusių ratų ir išbėgusių tepalų to padaryti nepavyko.

Keisčiausia, kad atvykus policijos pareigūnams avarijos vietoje jau buvo jaunuolio tėvai ir sesuo.

„Keleivis“, nuo kurio sklido alkoholio kvapas, aiškino, kad po avarijos jis paprašė pravažiuojančio taksisto, jog šis paskambintų tėvams.

Į įvykio vietą atvykę medikai jaunuolį į ligoninę išvežė dėl stiprių skausmų. 21-erių metų klaipėdiečiui Rimvydui G. diagnozuotas krūtinės sumušimas, būdingas traumoms, gautoms atsimušus į automobilio vairą. Jis paguldytas į krūtinės chirurgijos skyrių.

Policijos pareigūnai pagal žymes ant asfalto linkę manyti, kad automobilio BMW vairuotojas iki avarijos Nemuno gatvėje „raižė saules“ tol, kol atsitrenkė į kitą transporto priemonę. Beje, avarijos metu ir kilus triukšmui po jos (į įvykio vietą atskubėjo net du policijos ekipažai su švyturėliais bei medikų automobilis), autovežio vairuotojas, miegojęs kabinoje, net nepabudo.

Policijos pareigūnai apie 10 minučių beldė į mašinos langus, kol pažadino kietai įmigusį mūsų šalies svečią iš Baltarusijos. Šis paakirdęs paaiškino nieko nematęs, nieko negirdėjęs ir smūgio nejautęs. Išlipęs iš kabinos ir pamatęs savo vežimo galą, labai nuliūdo. Transportuoti kitas mašinas, įsigytas Klaipėdoje, su juo bus sudėtinga.

Automobilis „BMW-325“ priklauso Kelmės rajono, Liolių seniūnijos 22-ejų metų Maironių kaimo gyventojai Laurai L.

Kas vairavo automobilį, šį kartą aiškinasi Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai. Tačiau būtent su šiuo automobiliu Rimvydas G. šių metų balandžio 15 dieną, Klaipėdoje, Šilutės plente buvo sustabdytas dėl greičio viršijimo. Tą kartą jis taip pat neturėjo civilinės atsakomybės draudimo.

Likus valandai iki avarijos Nemuno gatvėje, šis BMW pagal įsimintinus valstybinius numerius pastebėtas vienoje degalinėje, į kurios teritoriją įvažiavo be šviesų.

Tikimasi, kad avarijos kaltininką padės atskleisti laivų krovos kompanijos „Klaipėdos Smeltė“ teritorijoje įrengtos apsaugos vaizdo stebėjimo kameros, kurios atsisuka ir į Nemuno gatvę.


Šiame straipsnyje: avarijaBMWpolicijaautovežis

NAUJAUSI KOMENTARAI

rrr

rrr portretas
idiotui teises atimt 5 metam, baudama bent 5000 ir atlyginti nuostolius visus baltarusiui...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių