Iš avarijos vietos pabėgusių jaunuolių mašinoje - vogti daiktai

Pirmadienį, apie 8.05 val., Klaipėdoje, Minijos gatvėje automobilis „VW Golf“ atsitrenkė į prie šviesoforo sustojusio automobilio „Toyota Landa Cruiser“ galą.

"Golf' vairuotojas nė neketino išlipti iš mašinos, įjungė atbulinę pavarą, prieš eismą apvažiavo visureigį ir nurūko Smiltelės gatve. Tiesa, netoliese vairuotojas dar sustojo, kad uždarytų atsidariusį variklio dangtį. Iš mašinos kilo dūmai ar garai.

Atvykę Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai, pagal nukentėjusiojo vairuotojo liudijimus ir šukes ant žemės (įvykio vietoje rastas „VW“ ženklas) netrukus pradėjo automobilio paieškas.

Jis rastas už gero pusantro kilometro giliai paslėptas Pietinės gatvės 8-ojo namo kieme.

Automobilis iki atvažiuodamas čia, kažkur patyrė dar vieną avariją, nes nuo nesmarkaus atsimušimo į kito automobilio galą, priekinės padangos neprakiūra.

Tačiau visos įdomybės prasidėjo apžiūrint automobilį. Jo salone, vairuotojo durelių dėtuvėje rastas panaudotas švirkštas, ant galinės sėdynės kuprinė su įrankiais mašinoms plėšti, atsuktuvai, prožektoriai.

Parduotuvės krepšyje gulėjo įmestos dvi, manoma, vogtos automagnetolos. Rastas lombardo kvitas išduotas Tomo M. vardu.

Gyventojai teigė, kad į kiemą atvažiavus per avariją apgadintam nepažįstamam automobiliui iš jo išlipo du jaunuoliai ir, paslėpę galvas po gobtuvais, dingo tarp namų.

Įvykį tiria Klaipėdos policija.

Automobilis formaliai priklauso moteriai. Ji pirmadienio rytą pareigūnams tvirtino mašiną pardavusi, bet dokumentų iki galo nesusitvarkiusi, nes nesitikėjo, kad su jos automobiliu kažkas gali atsitikti.

Moteriškė turės nurodyti kam pardavė automobilį, o vairuotojo laukia ne tik atsakomybė už pabėgimą iš avarijos vietos, su juo ketina pakalbėti ir kriminalinės policijos pareigūnai.


Šiame straipsnyje: avarijavogti daiktai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių