Avarijoje žuvo Seimo narys Juozas Palionis

Avarijoje pirmadienio pavakarę žuvo Seimo narys socialdemokratas Juozas Palionis, pranešė policija ir partijos atstovai.

Parlamentaras, kuriam buvo 60 metų, žuvo Prienų rajone jo vairuojamam automobiliui susidūrus su sunkvežimiu. Nelaimė įvyko kelyje prie vadinamosios Napoleono kepurės, kelio Vilnius-Prienai-Marijampolė 65-ame kilometre.

''Seimo narys vairavo nuosavą automobilį ''Toyota Corolla„ ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu sunkiasvoriu automobiliu ''Mercedes-Benz“. Jis žuvo vietoje", - BNS sakė Prienų policijos komisariato Organizacinės grupės vyresnysis specialistas Arūnas Malinauskas.

Pasak policijos atstovo, Seimo narys važiavo vienas. Sunkvežimio vairuotojas nenukentėjo. Avarijos priežastys tiriamos, tikimasi, kad jas atskleis pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Mūsų žiniomis, J.Palionio automobilis išvažiavo į kairę kelio pusę ir susidūrė su sunkvežimiu“, - BNS sakė socialdemokratų partijos vadovas Algirdas Butkevičius.

J.Palionis Seime dirbo trečią kadenciją iš eilės nuo 2000 metų. Jis buvo išrinktas Prienų vienmandatėje apygardoje. Politikas sovietmečiu yra buvęs Komunistų partijos narys, 1998-2004 metais buvo Naujosios sąjungos (socialliberalų) narys, nuo 2004-ųjų priklausė Socialdemokratų partijai.

J.Palionis buvo vedęs, turėjo sūnų ir dukterį.



Šiame straipsnyje: avarijaJuozas Palionis

NAUJAUSI KOMENTARAI

sazine

sazine portretas
NUOSIRDI UZUOJAUTA SEIMAI.

velmias

velmias portretas
velnias i pragara nusitempe

lemtis

lemtis portretas
Manau, kad jeigu tasai "tautos išrinktasis" būtų sėdėjęs seimo posėdžių salėje (kur jam ir derėjo būti), būtų nepatekęs į avariją. Tokios tokelės......
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių