Avarijoje Molėtų plente du žmonės žuvo, trys - sužeisti

Pirmadienį Molėtų plente įvykusioje avarijoje du žmonės žuvo, dar trys buvo sužaloti. Kol kas nelaimės priežastys nelabai aiškios.

Bendrajam pagalbos centrui apie autoįvykį Molėtų plente, ties Bernotų kaimu, buvo pranešta 13.07 val. Apie avariją pranešęs žmogus, aiškino, kad viename automobilių yra prispausti du žmonės ir reikalinga pagalba jiems išvaduoti.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus miesto greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Į įvykio vietą atvykus gelbėtojams, paaiškėjo, kad nelaimė yra daug skaudesnė, nei buvo pranešta iš pradžių. Susidūrus automobiliams „Peugeot“ ir „Audi“, pastaroji nulėkė į šoną ir apvirto.

Pamatę, kad iš prispausto automobilio, žmonių taip lengvai ištraukti nepasiseks, ugniagesiai pirma apvertė automobilį ant ratų, o po to, jį supjaustę, pradėjo gelbėti žmones.

Du jų, vyras ir moteris, jau buvo mirę, dar dvi automobilio keleives, medikai skubiai išgabeno į ligoninę. Ten pat išvežta ir „Peugeot“ keleivė.

Kol kas, kaip sakė policijos pareigūnai, avarijos aplinkybės yra labai neaiškios. Manoma, kad automobilis „Audi“, greičiausiai, stovėjo šalia esančioje autobusų stotelėje. Pajudėdamas iš jos, „Audi“ vairuotojas nepažiūrėjo į veidrodėlį ir nepamatė atvažiuojančio „Peugeot“.

Šio vairuotojui nebeliko kur trauktis, todėl jis atsitrenkė į „Audi“.

 


Šiame straipsnyje: avarijaMolėtų pl.

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių