Per avarijas Prienų ir Pasvalio rajonuose žuvo du žmonės

Antradienį Lietuvoje per avarijas žuvo du žmonės. Vieną avariją sukėlė neblaivus vairuotojo pažymėjimo neturintis vyriškis – pražudė savo tėvą ir sužalojo žmoną bei vaikus.

Apie apie 16 val. Pasvalio rajone Migonių kaime 56-erių metų vyriškio vairuojamas automobilis „Audi 80“ nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Per avariją  žuvo vairuotojas.

Į nelaimės vietą buvo atsiųsti gelbėtojai. Jie iš suknežinto automobilio išlaisvino 51-ienų metų keleivį ir ištraukė žuvusio vairuotojo kūną. Nukentėjusysis išvežtas į ligoninę.

Prienų rajone per girto vyro sukeltą avariją žuvo jo tėvas, nukentėjo jo žmona ir du mažamečiai vaikai. Visą dieną gėręs vyras važiavo pirkti alkoholio ir pasiėmė pasivažinėti šeimyną.

19.25 val.  kelio Balbieriškis–Plutiškės 15-ame kilometre apvirto automobilis „VW Golf".

Anot policijos, automobilį vairavo girtas 30-metis vyriškis, jis neturi vairuojo pažymėjimo. Avarijos kaltininkui nustatytas sunkus girtumas – 3,26 prom. alkoholio.

Per avariją žuvo 58-erių metų vairuotojo tėvas. Sužaloti 11-os metų berniukas, 6-erių mergaitė ir 31-ienų metų žmona gydomi namuose.

Vairuotoją policija uždarė į areštinę. Jį ketinama suimti – niekada vairuotojo pažymėjimo neturėjęs vyriškis už įvairius kelių eismo taisyklių pažeidimus, vairavimą neblaiviam yra baustas net 17 kartų.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių