Per avariją Vokietijoje žuvo VRK skyriaus vadovė N. Žemaitienė

Penktadienį avarijoje Vokietijoje žuvo Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) Rinkimų organizavimo skyriaus vedėja Nijolė Žemaitienė.

Pirminiais duomenimis, N.Žemaitienė su anūke ir drauge lengvuoju automobiliu važiavo iš Danijos, kur lankė savo dukrą. Į jų automobilį rėžėsi vilkikas. Ilgametė VRK darbuotoja žuvo vietoje, jos vaikaitė sužalota, buvo patekusi į komą.

N.Žemaitienė gimė 1955 metais Anykščiuose. Baigė tuometinį Kauno politechnikos institutą (dabartinis Kauno technologijos universitetas), įgijo inžinierės-ekonomistės specialybę.

Vyriausioje rinkimų komisijoje ji pradėjo dirbti 1995 metais, nuo 2000 metų ėjo Rinkimų organizavimo skyriaus vedėjos pareigas.


Šiame straipsnyje: Nijolė ŽemaitienėVRKavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Furos pavojingiausios keliuose,nes vairuotojai vaziuoja nepailseje ir neissimiegoje.O ir musu moterys nesilaiko distancijos.Jeigu butu didesnes distancijos laikiusi ,butu islikusi gyva.Musu Instuktoriai blgai mokina ,listi naglai ir laikytis vos ne ant uodegos.Nori islikti gyvas tolimuose reisuose ir visuose keliuose,reikia laikytis didesnes distancijos tarp masinu,kad galima butu dar speti sustabdyti o nepalisti po furos ar masinos uzpakaliu.Isidemekite.... .

Lietuva

Lietuva portretas
Aš pajutau palengvėjimą

jonui

jonui portretas
si situacija kitokia ponas jonai, i ju automobili isireze vilkikas............
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių