Per avariją trūko automobilio „Opel“ saugos diržai

Penktadienį pavakare Švenčionių rajone įvyko avarija, per kurią sužaloti du žmonės. Vienas žmogus nukentėjo sunkiai.

Avarija netoli Zalavo įvyko apie 17 val. Specialiosioms tarnyboms buvo pranešta, kad 60-ame kelio Vilnius–Švenčionys–Ignalina–Zarasai kilometre susidūrė du priešpriešiais važiavę automobiliai, per avariją buvo prispausti žmonės.

Į nelaimės vietą buvo iš karto atsiųsti ne tik policijos pareigūnai, bet ir gelbėtojai, medikai.

Prispaustą vyrą pavyko ištraukti dar iki Vilniaus gelbėtojų atvykimo.

Medikai į Švenčionių ligoninę išvežė du automobiliu „Opel Astra“  važiavusius vyrus. 29 metų vairuotojui traumuota koja ir galva. Sunkiai nukentėjęs keleivis penktadienį vakare pervežtas gydyti į Vilnių.

Per susidūrimą trūko opelio saugos diržai.

Automobilio „Toyota“ vairuotojas per avariją tik kiek susimušė, į ligoninę jis nevažiavo. Policijos pirminiais duomenimis, 36 metų automobilio „Toyota“ vairuotojas buvo blaivus, tačiau po avarijos paimta jo kraujo blaivumui nustatyti.

Pirminiais duomenimis, nuo Švenčionių pusės Vilniaus link važiavęs automobilio „Toyota“ vairuotojas viršijo leidžiamą greitį ir posūkyje nesuvaldė automobilio – šonu išlėkė į priešpriešinę eismo juostą. Į Švenčionis važiavęs opelio vairuotojas nesugebėjo išvengti.

Vietoje, kur įvyko eismo nelaimė, leidžiamas 70 km/val. greitis. Kelias buvo slidus – buvo paliję – automobilio „Toyota“ vairuotojas, matyt, neįvertino pavojaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JEIGU

JEIGU portretas
LT BUTU KUR "PAJAUSTI" KAS YRA SLIDUS KELIAS ZIEMA ANT UZSALUSIO EZ AR DIDELEJ AIKSTELEJ - BUTU ISSAUGOTA DAUD GYVYBIU, BET DABAR DAROMA VISKAS PRIESINGAI - TEGU CHEBRA DAUZOSI KELIUOSE - LAIDOJIMO BIURAI TURES DAUGIAU PAJAMU - TOX PAREIGUNU ATSAKINGU UZ SAUGU EISMA POZIURIS...ATA

Skuba mirti

Skuba mirti portretas
Kai pro mane, vazuojanti max leistinu greiciu, kaip vejas prasvilpia automobilis, tokiam veikejui pajuntu uzuojauta:dar vienas skuba mirti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių