Per avariją sužalotas Lazdijų vicemero sūnus (atnaujinta)

Lazdijuose girtų jaunuolių kompanija automobiliu trenkėsi į medį. Per avariją žuvo vienas jaunuolis. Spėjama, kad automobilį vairavo Lazdijų politiko sūnus.

Avarija Lazdijuose įvyko penktadienį naktį apie 2-ą valandą . Automobilis „Mercedes Benz“ nulėkė nuo kelio ir trenkėsi į medį.

Per avariją žuvo 25 metų automobilio savininkas. Sužeisti du 24 metų jaunuoliai. Vienas gydomas reanimacijos skyriuje, o kitas – Lazdijų mero pavaduotojo sūnus Justinas Mikelionis – traumatologijos skyriuje.

Nukentėjusieji teigia, kad automobilį vairavo žuvęs automobilio savininkas.

Atvykę į avarijos vietą pareigūnai žuvusįjį rado šalia automobilio. Jis, anot likusių jaunuolių, per avariją iškrito iš mašinos.

Neaišku, kas iš tikrųjų sėdėjo prie vairo. Smarkiausias smūgis teko keleiviui šalia vairuotojo, todėl spėjama, kad automobilio savininkas sėdėjo keleivio vietoje.

Lazdijų mero pavaduotojo Valdo Petro Mikelionio sūnui per avariją praskelta galva. Vairuotojas per avariją galva trenkėsi į priekinį stiklą ir jį sudaužė. Todėl spėjama, kad prie vairo sėdėjo politiko sūnus.  

Jam ligoninėje nustatytas vidutinis girtumas. Neblaivus buvo ir dabar reanimacijos skyriuje gydomas kitas jaunuolis, jam taip pat nustatytas vidutinis girtumas.

Mero pavaduotojo sūnus policijai jau pažįstamas žinomas, jis yra teistas dėl narkotikų.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

antanėlis

antanėlis portretas
Asiliukai.

juk grietineliai

juk grietineliai  portretas
viska galima , vaziot girtiems cia butienybe , stai rezultatas

kokioje mokykloje mokė

kokioje mokykloje mokė portretas
2. juk grietineliai 2011 07 15 14:51 viska galima , vaziot girtiems cia butienybe , stai rezultatas
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių