Avarija Pietų Lenkijoje: žuvo 17 žmonių (papildyta)

Centrinėje Lenkijoje antradienio rytą darbininkus vežusiam mikroautobusui išvažiavus į priešpriešinio eismo juostą ir įsirėžus į vilkiką, žuvo 17 iš 18 mikroautobusu važiavusių žmonių, pranešė policija.

"Turime informacijos, kad 16 žmonių žuvo avarijos vietoje, o du kiti buvo išvežti į ligoninę, iš kurių vienas mirė", - policijos atstovė Magdalena Siczek-Zalewska sakė naujienų agentūrai "Reuters".

"Kol kas žinome tik tiek, kad mikroautobusas išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su (vilkiku) "Volvo", - sakė ji ir pridūrė, kad avarija įvyko tvyrant tirštam rūkui.

Pasak pareigūnės, apie šios nelaimės, įvykusios netoli Nove Miasto prie Pilicos, už 80 kilometrų į pietus Varšuvos, priežastis kalbėti dar per anksti.


M.Siczek-Zalewska nurodė, kad visi žuvusieji buvo asmenys, važiavę mikroautobusu "Volkswagen". Kaip pranešama, jie buvo sezoniniai darbininkai važiavę į darbą Lenkijos regione, garsėjančiame obelų ir slyvų sodais.

Du per avariją sunkiai sužaloti mikroautobuso keleiviai buvo išvežti į ligoninė, tačiau vėliau vienas iš jų mirė. Sunkvežimio vairuotojas buvo tik lengvai sužeistas, sakė policijos atstovė.

Mikroautobusu važiavo 18 žmonių - daug daugiau negu leidžiama, pažymėjo pareigūnė.
Lenkijos VRM pranešime sakoma, kad Į įvykio vietą išvyko vidaus reikalų ministras Jerzy Milleris.


Šiame straipsnyje: Lenkijaavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių