Per avariją Mažeikių rajone sužaloti penki žmonės

Ketvirtadienio rytą per avariją Mažeikių rajone nukentėjo penki žmonės. Keturi iš jų patyrė sunkias traumas ir gydomi ligoninėje.

Bendrajam pagalbos centrui (BPC) 7.16 val. buvo pranešta, kad kelyje Mažeikiai - Skuodas, įvyko avarija, automobilyje gali būti prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos ugniagesių ir policijos ir medikų pajėgos.

Mažeikių rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio vyresnioji specialistė Violeta Grigaitienė sakė, kad prie Židikų miestelio susidūrė nuo Skuodo pusės važiavęs sunkiasvoris vilkikas su priekaba ir automobilis „Volkswagen Transporter“, kuriuo, pirminiais duomenimis, į darbą Skuode vyko penki darbininkai.

Įtariama, kad vilkikui, važiuojant pro saugumo salelę, sumėtė priekabą ir ji nukrypo į priešingos krypties juostą. Tuo metu galine dalimi į priekabą rėžėsi „Volkswagen Transporter“.

Po avarijos vilkikas su priekaba nuvažiavo į kelkraštį, o sumaitotas automobilis sus keleiviais pakibo ant sankasos krašto. Jo vairuotojas buvo užspaustas, jam prireikė medikų ir ugniagesių pagalbos.

Pasak policijos, Mažeikių ligoninės reanimacijoje gydomas vairuotojas, politraumą patyręs 62 metų panevėžietis R.S.

Politraumą patyrė ir trys mažeikiškiai - 46 metų V.B., 54 metų R.Š. ir 51 metų P.M.

Vienintelis 57 metų A.R. gydomas ambulatoriškai, mažeikiškiui sumušta galva ir krūtinė.

Keturi keleiviai iš avariją patyrusio automobilio išlipo savo ir pro šalį važiavusių vairuotojų pastangomis. Vairuotojas buvo užspaustas, jį vadavo ugniagesiai.


Šiame straipsnyje: avarijasužalojimasavarijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių