Automobiliui įskriejus į upelį žuvo vaikas ir jo motina (papildyta)

Trečiadienį tragiška avarija įvyko Vilniaus rajone, Lydos plente. Netoli Rudaminos į upelį įvažiavus automobiliui žuvo moteris ir vaikas.

Bendrajam pagalbos centrui apie šią avariją buvo pranešta 11.26 val.

Bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 paskambinęs žmogus pranešė, kad į upelį įvažiavusiame automobilyje "Mercedes Benz" yra du negyvi žmonės, jauna moteris ir maždaug metukų vaikas.

Nors skambinusysis teigė, kad jie tikrai mirę, į įvykio vietą vistiek buvo išsiųstas Vilniaus rajono greitosios medicinos pagalbos stoties medikų automobilis.

Į neliamės vietą taip pat išvyko priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos bei Vilniaus rajono policijos pareigūnai.

Avarijos aplinkybės tikslinamos. Daugiau žmonių automobilyje nebuvo.

Kaip pranešė Vilniaus apskrties vyriausiasis policijos komisariatas, nustatyta, kad žuvusi moteris yra gimusi 1972 m., o jos sūnus gimęs 2009 m.

Papildyta:

Kraupios avarijos, pirminiais duomenimis, niekas nematė. Pravažiuojantys vairuotojai nematė ir nuvirtusio automobilio, todėl neaišku, kiek dar vandenyje būtų skendėjęs „Mercedes Benz“ su žuvusiaisiais, jei ne pastabūs Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai: jie ir pranešė apie avariją.

Pro šalį važiavę Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai šalia upelio pamatė nulaužtus kelio ženklus. Sustoję apžiūrėti įvykio vietos jie upelyje išvydo aukštyn ratais apvirtusį automobilį ir vairuotojo vietoje buvusią moterį be gyvybės ženklų.

Spėjama, kad automobilis upelyje išbuvo apie valandą. Kol kas neaišku, ar po avarijos moteris ir jos vaikas buvo dar gyvi, ar žuvo iš karto. Upelyje labai negilu, todėl jie greičiausiai žuvo nuo galingo smūgio į betoninį tilto kraštą, o ne nuskendo.

Šalia tilto nesimato jokių stabdymo žymių. Kodėl moteris trenkėsi į tilto kraštą, kol kas galima tik spėlioti.

Kūnus ištraukė ugniagesių gelbėtojai. Į nelaimės vietą atskubėję greitosios pagalbos medikai konstatavo moters ir jos vaiko mirtį.

Kol specialiosios tarnybos dirbo nelaimės vietoje, buvo sustabdytas eismas Lydos plentu.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių