Automobiliui atsitrenkus į pastato sieną, žuvo vairuotojas

Anykščių rajone, Kavarsko miestelyje, antradienio naktį į pastato sieną atsitrenkus mašinai, žuvo vairuotojas. Kartu su juo važiavusi mergina susižalojo.

Kaip skelbia naujienų portalas anyksta.lt, šią naktį, apie 1.15 val. Kavarsko miestelyje įvykusioje avarijoje žuvo 26-erių metų „Opel Vectra" vairuotojas Deivydas Kisielius, kartu važiavusi jo draugė gydoma ligoninėje.

Kavarske, Sportininkų gatvėje gyvenantis šio miestelio gyventojas D. Kisielius, vairuodamas jam priklausantį automobilį „Opel Vectra", važiuodamas P. Cvirkos gatve nepasirinko saugaus greičio, užvažiavo ant šaligatvio, numušė  kelio ženklą ir atsitrenkė į pastato sieną.

Automobilio vairuotojas dėl patirtų sužalojimų mirė ligoninėje, 18-metė keleivė G. N., gyvenanti Kavarsko seniūnijos Šerių kaime, Kavarsko vidurinės mokyklos moksleivė dėl kojos lūžio gydoma Anykščių  ligoninėje.

Policija tikslina, ar avarijos auka vairavo blaivus, ar turėjo teisę vairuoti.

Deivydas Kisielius dirbo viename Ukmergės servisų, automobiliai ir greitis, kavarskiečių pasakojimu, buvo jo aistra. Žuvęs kavarskietis neseniai palaidojo motiną - Kavarsko mokyklos rusų kalbos mokytoją Liudą Kisielienę.


Šiame straipsnyje: avarijažuvo

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as  portretas
kodel dviejuose laikrasciuose skiriasi gatviu pavadinimai?

LSJ

LSJ portretas
baisu, kai reikia iseiti tokioje jaunysteje...

svetimi

svetimi portretas
kai ner smegenu prie siknos neprisiusi ir man taip buvo aciu dievui dave antra sansa
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių