Apynaujį kliento BMW sudaužęs autoserviso meistras susiėmė už galvos

Antradienį, apie 13 val., Klaipėdoje, Šilutės plente, susidūrė automobiliai „BMW-328“ ir „SAAB-900“. Kadangi incidento dalyviai nesutiko su avarijos aplinkybėmis, atvyko kelių policijos ekipažas ir tada paaiškėjo, kad vos dvejų metų automobilio BMW civilinės atsakomybės draudimas pasibaigęs balandžio 14 dieną.

Negana to, kad apynaujis automobilis buvo neapdraustas, jo vairuotojas Marius B., gim. 1981 m., turėjo prisiimti kaltę dėl avarijos, mat išvažiuodamas iš teritorijos į Šilutės plentą ir, rikiuodamasis iš vienos eismo juostos į kitą, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „SAAB-900“. Pastarojo vairuotoją Sergejų S., gim. 1981 m., nuo sužalojimų apsaugojo išsiskleidusios oro pagalvės.

Kai policijos pareigūnai Mariui B. paaiškino, kad dėl avarijos vienareikšmiai kaltas jis, žmogus susiėmė už galvos. Mat Marius B. tik automobilių meistras. Kliento BMW jis bandė pervairuoti iš vieno autoserviso į kitą.


Šiame straipsnyje: avarijaBMW

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lūgnė

Lūgnė portretas
Žmogui didelė bėda. Laikykis, vaikeli, kaip nors.

nu tikrai

nu tikrai  portretas
Nelaime, bet visi gyvi, kaip nors... jis gi ne pasivazineti vaziavo, o darba dirbo, matyt buvo sutarta kad pervarys ta masina, dabar kazkaip ispresti reiks viska, kaip nors bus viskas gerai...

mmm

mmm portretas
siaip airijoj garazai turi draudima uzsidedi garazinius numerius ir varai,nesvarbutu ant jos yra ar nera savininko draudimo,turetu taip ir lietuvoj buti,juk meistrui reikia pavaziuoti,kad nustatyti gedima...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių