18-mečio vairuojamas pasatas Plungės rajone rėžėsi į sunkvežimį

Pirmadienį 08.06 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Plungės r., Stalgėnų sen., Milašaičių k. įvyko eismo įvykis, yra prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Plungės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos AVPK ir Plungės GMP.

Papildyta:

Pirmadienio rytą jaunas vairuotojas Plungės rajone vos nepražudė savęs ir bendrakeleivių, kai slidžiame kelyje išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą.

Kelios minutės po 8 val. ryto kelyje Plungė – Rietavas, Milašaičių kaimo ribose automobilis „Volkswagen Passat“, vairuojamas 18-mečio vairuotojo slidžiame kelyje išvažiavo į priešpriešinę kelio juostą ir susidūrė su lenko vairuojamu sunkvežimiu.

Lengvasis automobilis buvo sumaitotas. Tris sužeistuosius iš jo teko traukti gelbėtojams. Vienas sunkiai sužalotas žmogus į ligoninę išgabentas be sąmonės, kiti du sąmonės neprarado, jie taip pat paguldyti į ligoninę.

Praėjusią savaitę Šilutės rajone analogiškoje avarijoje, kai jaunas vairuotojas nesuvaldė automobilio ir susidūrė su sunkvežimiu, žuvo keturi žmonės.



Šiame straipsnyje: avarijaPlungės rajonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių