13 diena, penktadienis Kaune buvo paženklinta avarijomis

Apie 15 val. Kauno centre prie teismo rūmų susidūrė „VW Golf“ ir BMW markės automobiliai. Nelaimė įvyko Mickevičiaus ir Kęstučio gatvių sankirtoje.

Pirminiais duomenimis, „VW Golf“ automobilį vairavusi moteris važiavo Kęstučio gatve. Vairuotoja neneigė, kad ji įvažiavo į sankirtą šviečiant raudonam šviesoforo signalui.

Iš Mickevičiaus į Kęstučio gatvę sukęs BMW rėžėsi į „VW Golf“ automobilį, o po smūgio dar atsitrenkė į apšvietimo stulpą.

Žmonės per įvykį nenukentėjo. „VW Golf“ vairavusi moteris automobilyje vežėsi vaiką. Laimei per susidūrimą ir jis liko sveikas.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

egle

egle portretas
Ir vel ta pati sankryza! Ten nuolatos avarijos :( Pravaziuoju sia sankryza po kelis kartus per diena ir galiu drasiai teigti jog ji yra pavojinga. Sudetinga atvaziavus nuo Akropolio pasukti i kaire puse, nes turi praleisti Mickeviciaus gatve link Akropolio vaziuojancius automobilius, o ju kaip taisykle buna tiek, kad uzsukti pavyksta jau degant geltonam ar net raudonam sviesoforo signalui :( Ir dar pestieji po ratais lenda :(Kazka turi mastyti vyrukai uzimantys tam tikras pareigas, kur reikia eisma sutvarkyti.

ten

ten portretas
tik žąsim blogai sekasi

to ten

to ten portretas
Žąsinėlis :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių