Vilniuje duris atvers prabangių itališkų baldų salonas

Kitą savaitę Vilniuje bus atidarytas naujas prabangių itališkų baldų salonas „Italų dizaino namai“, siūlysiantis pasaulyje žinomų Italijos gamintojų produkciją.

Sostinės Konstitucijos prospekte duris atversiančiame erdviame salone bus pristatomi naujausi išskirtinių baldų bei interjero elementų sprendimai, veiks nedidelė itališko interjero leidinių biblioteka.

Pasak saloną „Italų dizaino namai“ valdančios bendrovės „Spekas ir Ko“ vadovo Fulvio Cancelli, naujajame salone bus siekiama ne tik pristatyti naujausius žinomų Italijos dizainerių darbus, bet ir skleisti intelektualaus ir pažangaus interjero idėjas.

„Interjero srityje italai visada žengia spartesniu žingsniu. Jie kuria žmogui, kuriam estetika yra gyvenimo fonas, o patogumas - neatsiejama buities dalis. Siekiame, kad „Italų dizaino namai“ atspindėtų šiuos principus ir taptų vieta, kur koncentruojasi geriausios interjero mintys“, - pranešime spaudai cituojamas F.Cancelli.

Per 550 kv. m. ploto užimančiame naujame salone veiks ir nedidelė biblioteka, kurioje bus kaupiami naujausi itališkų interjero žurnalų numeriai, katalogai ir albumai. Anot F. Cancelli, pasinaudoti biblioteka bus siūloma klientams, architektams, o taip pat ir studentams - būsimiems architektams ir interjero dizaineriams.

“Žymūs architektai entuziastingai propaguoja intelektualaus dizaino vertę ir atlieka didelį šviečiamąjį darbą savo leidžiamuose kataloguose ir knygose, kurių galima rasti ir mūsų salone. Skirtinguose leidiniuose galima atrasti ir konservatyvių, ir daug novatoriškų, netikėtų sprendimų bei susipažinti su jų autoriais”, - pasakoja F. Cancelli.

Anot jo, tokio pobūdžio šviečiamąjį darbą visame pasaulyje atlieka daugelis interjero salonų, nes kiekvienas parduodamas baldas turi pridedamąją vertę, kurią sukuria dizainerio idėja ir gamintojo meistriškumas.

Naujasis išskirtinių baldų ir interjero elementų salonas “Italų dizaino namai” duris atvers Vilniuje, Konstitucijos pr. 15.

„Italų dizaino namai“ priklauso Italijos baldų ir virtuvės profesionalios įrangos gamintojus atstovaujančiai įmonei „Spekas ir Ko”. Bendrovė taip pat yra Klaipėdos baldų salono „Autentic“ partneris. Šiuo metu „Spekas ir Ko“ atstovauja prestižinius italų gamintojus "Poltrona Frau", "Flexform", "Snaidero", "Flou", "Valcucine", „Cassina“, "Ultom", "Misura Emme", "Rimadesio", "Porada" , "Alessi" bei kitus.


Šiame straipsnyje: baldų salonasbaldai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių