Žiūrovus žadins nauja laida

„Man labai sunku pabusti. Mane pažadina nebent kava ir televizorius", - juokiasi seksualioji aktorė Žemyna Ašmontaitė, kuriai nuo šiol teks atsakinga užduotis - žadinti Lietuvą naujoje TV1 televizijos laidoje „Pabusk su TV1".

Žemyna žiūrovus iš lovos vers kartu su televizijos laidų vedėju Dainiumi Ožalu.

„Žadinsime visus linksmai. Būsime geriausi žiūrovų draugai, nes jie, kai tik atmerks akis,  pirmiausia pamatys mus", - šypsosi D.Ožalas. Jis prisipažįsta, kad atsikelia ketvirtą valandą ryto ir pakeliui į darbą praryja vitamino C tabletę - kad pasikrautų geros nuotaikos ir ja užkrėstų kitus.

Dviejų valandų trukmės laida „Pabusk su TV1" startuoja spalio 27-ąją, 7 val. ryto.

„Nuo kitų rytinių laidų skirsimės dideliu tempu. Mes nežadinsime žiūrovų nuobodžiai. Žinios, orai, naujausi muzikiniai klipai, horoskopai, dienos įvairenybės, pop pasaulio naujienos, madingiausi įvykiai, renginiai, vakarėliai, svečiai, laikraščių apžvalga laidoje keis vienas kitą. Mūsų laida bus vienodai įdomi ir į darbą skubančiam tarnautojui, ir niekur iš namų neketinančiai išeiti namų šeimininkei", - giriasi laidos prodiuseris Karolis Malinauskas.

Kas rytą laidos žiūrovams bus pagamintas patiekalas. Kulinarijos virtuozas Martynas Macikas, specialistų lyginamas su britų Jimmy Oliveriu, kiekvieną dieną patieks paprastą ir kartu genialų patiekalą.

„Nebandysime žiūrovų nervų, mokydami pasigaminti įmantrų valgį, kuriam reikia turėti specialių įgūdžių. Greita, skanu, paprasta - mano moto", - tvirtina virėjas Martynas.

Laikraščių apžvalgą laidoje rengs žinomas žurnalistas Audrys Antanaitis. Jis ne tik apžvelgs svarbiausias ir įdomiausias spaudos publikacijas, bet taip pat jas komentuos ir vertins.

Kita naujoviška rytinės laidos rubrika - „Dienos stilius". Joje bus pateikiami gyvenimo būdo ir stiliaus patarimai - nuo pagalbos renkantis sąsagas kostiumui iki pamokymų, kaip gyventi ekologiškai.


Šiame straipsnyje: TV1rytaslaidapabuskAšmontaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių