Žaidimų entuziastams – belaidės ausinės

Antradienį „Logitech“ pristatė naujas belaides ausines „Logitech Wireless Headset F540“. Sukurtos žaidimų kompiuterių entuziastams, šios ausinės gali būti prijungtos prie trijų įrenginių, garso šaltinių, pavyzdžiui, žaidimų kompiuterių PS3, „Xbox“, muzikos grotuvų.

„Mes ėmėmės kurti belaides ausines žmonėms, kurie nori žaisti naktį, tačiau turi tai daryti tyliai, kad nepažadintų aplinkinių, – sakė „Logitech“ žaidimų gaminių vyriausias rinkodaros vadybininkas Elliottas Chinas. – Darbo rezultatas – puikios „Logitech Wireless Headset F540“ ausinės, atkuriančios aukštos kokybės stereogarsą, tinkančios naudoti pokalbiams ir visa tai – be jokių kabelių tarp jūsų ir jūsų žaidimų kompiuterio“.



F540 ausinių komplekte yra belaidžio ryšio stotelė, kurioje yra trys analoginės garso jungtys, per kurias galima prijungti žaidimų kompiuterius, televizorių, DVD grotuvą, „Logitech Squeezebox“, MP3 grotuvą – bet kurį garso šaltinį su garso išvesties jungtimi.

Ausinių valdikliai yra ant pačių ausinių. Tai atskiri garso reguliatoriai pokalbiui ir žaidimams, mikrofono nutildymo mygtukas bei garso šaltinio pasirinkimo valdiklis, kuriuo galima perjungti garsą tarp skirtingų garso šaltinių nė neatsikeliant nuo sofos. Ausis apgaubiančios ausinės, triukšmo izoliacija ir galvą juosiantis lankelis su paminkštinimu užtikrina patogumą ir leidžia pasinerti į savo garsų pasaulį.

Lazeriu suderinti 40 mm skersmens „Logitech Wireless Headset F540“ garsiakalbiai atkuria itin turtingą stereogarsą. Aplinkos triukšmą slopinantis mikrofonas padeda lengvai susikalbėti žaidžiant mėgiamus internetinius PS3, „Xbox“ žaidimus.

„Logitech“ 2,4 GHz dažnio belaidis ryšys užtikrina žaidimams pakankamą veikimą ir išlaisvina svetainę ar kambarį nuo laidų raizgalynės. F540 ausinėse integruotas įkraunamas akumuliatorius, kurį galima krauti ir žaidžiant ar klausantis muzikos. Vienos akumuliatoriaus įkrovos pakanka iki 10 valandų veikimo.

Prekyba šiomis naujosiomis ausinėmis JAV prasidės šių metų spalį, o Europoje – gruodį.


Šiame straipsnyje: ausinėslogitech

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių